Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coolliska

jaki prezent dla 6latka?

Polecane posty

Mój chrzesniak konczy niedługo 6 lat. A ja kompletnie nie wiem co mu kupic!.. zawsze miałam do czynienia z kobietami,dziewczynkami.Nasz dom był zdominowany przez płeć piękną.Zawsze można było kupić perfumy,zabawki,kucyki,lalki i wzbudzało to zadowolenie.A teraz? nie mam żadnej koncepcji. On interesuje się co chwila czymś innym.jak to chłopczyk w jego wieku.raz samoloty,samochody,tu znów klocki ,bajkowe postaci. Chciałabym kupić mu coś skromnego ale jdnoczesnie cos,co sprawiałoby mu dużo radości :) Może ktoś ma jakąś podpowiedź?

Gość gość
gra planszowa, klocki lego, puzzle, 6 latek to juz chyba do szkoły poszedł? są fajne puzzle liczbowe

Gość Goszkaa
zdalnie sterowany samochód, z tego zawsze chłopcy maja frajdę :) Nie są takie drogie. A z tą szkołą, dajcie spokój niech się dzieciak jeszcze nacieszy co mu z tych puzzli liczbowych jaka to frajda na urodziny?

Gość gość
Najlepszy prezent będzie jak go dobrodziej na zaplecze zabierze i pokaże mu co i jak.

Gość gość
A może karnet na basen lub coś w tym stylu, lub zabierz go sama.

z niego taki troche wstydziuszek i drobne problemy zdrowotne moga sprawic ze z basenu nie czerpalby pełnej radosci.a mysle ze taki zdalnie sterowany samochod to swietny pomysł !:)

Gość gość
Mój synek ma pięć i pół roku i uwielbia transformersy (roboty które zmieniają się w auta lub dinozaury). Z tym że porządny kosztuje około 100-150 zł. , podróżą zaraz się rozwalić. Widzę że u syna w zerówki jest szał na to

Gość gość
Miało być że podróby mogą zaraz się rozwalić. Piszę z tel więc przepraszam za błędy

spoooko:D wgl..te wszystkie zdalne zabawki robią furore.. teraz juz samochód to za mało.. nieee.. on musi jeździć,mieć światła,klakson i milion innych ulepszeń.. eh

Gość gość
Za140zl mozna kupic tablet a to zaiteresuje i dodatkowo bedzie uczylo wielu rzeczy

Gość gość
a może wycieczka? U nas siostrzeńcy byli zadowoleni, na urodziny sprawilismy im taką atrakcję i zabraliśmy się rodzinnie do parku dinozaurów tutaj - http://www.park-dinozaurow.pl/ tez sporo uczy bo jest leśna ścieżka edukacyjna, a dzieciaki miały frajdę ;)