Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

tjytjtyj

Polecane posty

Gość Awo
Proszę o rozmowę jeśli jeszcze jesteś. Pozdrawiam

Gość
lubie take uczyć się języków- najbardziej lubie rosyjski (sporo osób dziwi ę co mi się w nim podoba). W przeszłości zastanawiam się nawet nad filologią rosyjską

Gość Awo
Tylko o podróżach? czy może lubisz historyczne? Czy szczególnie lubisz podróżować . Interesujesz się np polityką ?.

Gość Awo
Tez lubię rosyjski . Również różne opinie słyszałem . Uczysz się tego języka

Gość Awo
Jakichś innych też . Podziwiam ludzi o zdolnościach językowych

Gość
historie też nawet lubie jestem na profilu z rozszerzoną historią. ale wole wos i bardziej interesuje mnie właśnie polityka :)

Gość
tak ucze się rosyjskiego. W tamtym roku mialam 6 bo robiłam jeszcze dodatkowo różne projekty i chodziłam na dodatkowe zajęcia

Gość Awo
Rosyjska np. Jeśli polityka to co najbardziej . Myślałaś o czymś związanym z polityką?. Albo jesteś aktywna społecznie w jakiś sposób?. Nie pytam on szczegóły, bo forum to nie jest najlepsze miejsce.

Gość Awo
Czytałaś może jakąś książkę Allana Bullocka?. To cenię,że uczysz się rosyjskiego swego czasu w Polsce niemal zapomnianego języka

Gość
Raczej nie myśle o żadnych studiach związanych z polityką :) Po prostu jestem na bieżąco. Czytam rózne artykuły o tej tematyce, oglądam wiadomości. Raczej nie udzielam się społecznie...

Gość
wiem że jest historykiem i napisał książke o hitlerze i stalinie, ale nie czytałam :)

Gość Awo
dobrze ,ze śledzisz to co się dzieje. Myślisz o filologii? . Odnoszę wrażenie,że jesteś osobą charyzmatyczną. To komplement z mojej strony.

Gość myszko_Ty_moja
hetta, wicha, prrr. na pocieszenie to Wam powiem, że ta Dama, której teraz odpisujecie i namawia Was na podryw jest nauczycielką w szkole podstawowej w wieku 40 lat i poszukuje namiętnego chłopaka do bzykania , więc masz ogromną szansę mając 20 lat

Gość gość
Polecam tą pozycję . Poczekam aż wrócisz i jeśli masz czas porozmawiamy dalej

Gość
dziękuje :) tak myśle nad filologią, ale jeszcze nie jestem pewna

Gość Awo
Co jeszcze rozważasz oprócz fliiologii?

Gość
hetta, wicha, prrr. na pocieszenie to Wam powiem, że ta Dama, której teraz odpisujecie i namawia Was na podryw jest nauczycielką w szkole podstawowej w wieku 40 lat i poszukuje namiętnego chłopaka do bzykania , więc masz ogromną szansę mając 20 lat x haha o czym ty w ogóle piszesz? :D

Gość Awo
Damie odpisuję, reszta no cóż ludzie są specyficzni

Gość
myślałam o administracji oraz o prawie, ale ciężko się dostać i utrzymać

Gość gość
Autorki, po cholerę na sile chcesz stracić dziewictwo. Tym bardziej ze nie kochasz go, gwarantuje ci, ze nie bedzie tak jak to sobie wyobrażasz. FAceta nie kochasz, jak ci bedzi posowal to bedziesz żałować. Nie lepiej poczekać na kogoś kogo na prawde kochasz? Gwarantuje ci ze jak kochasz sie z miłości, a do tego bardzo długo na to czekaliscie bo obydwoje szanowaliscie swoje decyzje to.... Wtedy bedzie niebiański i nawet nic nie zaboli.

Gość Awo
Ja wiem czy ciężko to zależy.Wiesz jeśli Cię to interesuje to ucz się na pierwszym roku systematycznie, a nie , że jakoś to będzie. Istotne jest też w którym ośrodku . Bierzesz pod uwagę Polskę czy też inne państwa

Gość
chce studiować na uniwersytecie warszawskim

Gość gość
Ja tak zrobiłam. Pierwszy seks uprawiałam w wieku 21 lat z kimś kogo nie kochałam, bo uważałam wtedy, że już nic innego w życiu mnie nie czeka. Niepotrzebnie byłam taka nieśmiała i tak w siebie nie wierzyłam, ale w tamtym czasie nie uwierzyłabym, że kiedyś będę z tym z kim jestem teraz. Teraz mam 24 lata. W moim przypadku robiąc to z przyjacielem, a nie z ukochanym, było to dla mnie dziwne doświadczenie. Było nieswojo, trochę stresująco i po prostu dziwnie. Decyzja należy do Ciebie.

Gość gość
Masz dopiero 18 lat. Gdzie ci sie spieszy...

Gość Awo
Prawo jest chyba na innych uniwersytetach lepsze. No, ale rozumiem,że z jakichś powodów do UW Ci najbliżej. To oczywiście o niczym nie świadczy.Chciałabyś później być prawnikiem? czy inny zawód.

Gość
Ja tak zrobiłam. Pierwszy seks uprawiałam w wieku 21 lat z kimś kogo nie kochałam, bo uważałam wtedy, że już nic innego w życiu mnie nie czeka. Niepotrzebnie byłam taka nieśmiała i tak w siebie nie wierzyłam, ale w tamtym czasie nie uwierzyłabym, że kiedyś będę z tym z kim jestem teraz. Teraz mam 24 lata. W moim przypadku robiąc to z przyjacielem, a nie z ukochanym, było to dla mnie dziwne doświadczenie. Było nieswojo, trochę stresująco i po prostu dziwnie. Decyzja należy do Ciebie. x wiem że decyzja należy do mnie i już ją podjęłam. Może go nie kocham, ale lubie i podoba mi się z wyglądu :)

Gość
Prawo jest chyba na innych uniwersytetach lepsze. No, ale rozumiem,że z jakichś powodów do UW Ci najbliżej. To oczywiście o niczym nie świadczy.Chciałabyś później być prawnikiem? czy inny zawód. tak chciałabym być prawnikiem. Chce studiować w warszawie bo w niej mieszkam :)

Gość gość
Ale jestes dziecinna. Dlatego mowie zeby dzieci seksu nie uprawialy. W ogóle do tego nie dojrzałas. Bo z wyglądu ci sie podoba? To ja bym sie kurna z każdym facetem ktory mi sie z wyglądu podobała musiała ******.