Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kontynuacja serialu BrzydUla

Polecane posty

Gość gość

Oglądacie? chcecie kontynuacji? Na fb powstała grupa mająca na celu walkę o kontynuację serialu :) Nazwa grupy brzmi CHCEMY KONTYNUACJI BRZYDULI www. facebook.com/ chcemy kontynuacji brzyduli? fref=ts Można wysyłać kartki do dyrektora TVN, a także mejle na adres widzowie @ tvn. pl Zachecam!

Gość gość
nie oglądałam pierwszej serii, także trudno powiedzieć ale starsze pokolenie oraz część nastolatek lubią opowieści o kopciuszku. Tylko co tu wymyślić? Brzydula wyładniała i już po zawodach. Chyba, że znów zbrzydnie, przytyje...

Gość gość
Jak leciala to obejrzalam pare odcinkow gdzies od polowyv, dopiero kiedy dali powtorki obejrzalam caly serial .ZAJBISTY serial , naprawde ! Najlepsza produkcja TVN , ktora leciala w tej ramowce.Kto nie ogladal to polecam , naprawde swietny. A co do kontynuacji to nie jest juz za pozno ? Pare lat zlecialo .Serial mega , musze obejrzec jeszcze raz.

Gość gość
Mnie tez podczas emisji kilka lat temu nie wciagnałna poczatku, ale jakos zaczełam ogladac od ok 100 odcinka i juz na maksa sie zakochałam w serialu :D Mysle, ze warto zrobic kontynuacje - na pewno wiele osob by ogladało dalsze losy bohaterow ;)

Gość gość
a upnal cie ktos w morde?

Gość gość
skad znasz takie słownictwo? pewnie z doswiadczenia bo nie raz sam/sama dostałes/as kopa w tzw. morde :D

Gość gość
Super serial - najlepszy

Gość gość
Pewnie, ze najlepszy :D