Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Zaczyna mi odp*****lać na punkcie małżeństwa, dzieci itp.

Polecane posty

Zmieniłem firmę, firma mnie doceniła, zacząłem ładnie zarabiać, jestem w stanie utrzymać rodzinę i z tego powodu zaczęło mi odp*****lać, poczułem że jestem coś warty dla kobiety, bo mam kasę a myślę że będzie jeszcze lepiej. Problem w tym, że nie wiem czy się bać czy smucić, w końcu kobiety wyczuje moją kasę, nie wiem czy to dobrze czy źle, jak wam się zdaje kobietki?

Gość gość
Znow tu idioto wrociles ? ja prdle

gość _ten idiota zaczął dobrze zarabiać, klękła byś dzifko przed moim mieczem jak szmata pospolita.

Gość gość
wiesz ,ja tez sie obawiam o ta kase , mój zejdzie ze świata :( baa juz mam ogon wielbicieli ,twierdzą że tak pięknej nie widzieli ,,,:D

Sądzę, że niepotrzebnie się smucisz :) Żadna normalna kobieta i tak nie będzie chciała z Tobą być bez względu na zarobki. Pozostają Ci szurnięte albo zdesperowane szukające frajera, który je utrzyma, czyli nie masz się o co martwić :)

Gość panna z wygwizdowa
BSA to opowiadaj gdzie byłeś i co robileś.

Gość gość
W psychiatryku nie ma sklepów, po co ci kasa.

Jednym słowem chcecie mi powiedzieć że kasa g****o mi da? Trzeba iść więc na dzifki?

Gość Dark Princess
BSA szuka prawdziwej miłości i zapewne niedługo opuści społeczność prawiczków. Trzymam kciuki i żebyś znalazł taką, jaką sobie wymarzysz. Normalną, porządną aryjską dziewicę.

Gość gość
BSA i normalna dziewczyna:O slaby żart

Gość gość
BSA jest normalniejszy niz niejedna laska stad

Gość gość
albo dorastasz albo samotności ci szkodzi

Gość gość
BSA ma klykciny na ptaku i zamiast je leczyc, zaaplikowal sobie by je zakryc kolczyki ksiecia alberta:o

Ogólnie dobrze prawicie, nie dla mnie kobieta, wykorzysta mnie, okradnie a dziecko zrobi z sąsiadem. Kobiety to nie mój temat, nie znam się na tym fachu, trzeba przyznać wam rację, nic nie poimoże, jak pisze Alicja, jedynie proste są dzifki, płacisz, dostajesz i wychodzić, proste układy i zasady.

Gość gość
o proszę, kogo to moje piękne oczy widzą. Czy ty nie mówiłeś, że boisz się chorób?

brokeninside87 -skoro jesteś kobietą, to musisz kochać pieniądze swojego faceta, bo wtedy bez bólu się je wydaje. Kobiety w genach mają to, że lubią wygodę, którą zapewnia im facet.

gość -Myślisz że jak na wojnie żołnierz odczuwa strach, to nie idzie do ataku?

gość -Zastanów się, strach, kontra popęd seksulany, com twoim zdaniem wygra?

Gość gość
każdy lubi wygodne życie, ale są tacy którzy nie mają oporów na nie zarabiać. Poza tym nie tylko pieniądze są w życiu ważne i myślę, że długo się bałeś

Też mi odpiernicza, a żyję. Zegar biologiczny nadaje, że to JUŻ CZAS, a rozum mówi: nie, nie, nie ;) Poza tym ciężko znaleźć kogoś oryginalnego, interesującego i ogarniętego. Większość jest nudna, irytująca i zwyczajnie głupia.

Wieczna_Kochanka -G****o prawda, większość w wieku 30 lat jest mężata i dzieciata.

Gość gość
o widzę że kolega bsa zaczął nieźle zarabiać, moje gratulacje. x zastanów się dobrze, czy ci aż tak źle bez kobiety? masz swoje pieniądze, realizuj swoje pasje czy co tam lubisz, ale pamiętaj. jak raz cię kobieta wyczuje, że masz forsę to będzie cię doić. ilez to ja się nasłuchałem moich kumpli jak to narzekają na swoje kobiety: a to kup jej to, tamto itd.

Gość gość
tobie się partnerka z utrzymanką pomyliła

Gość KW pomarańczowa
Klawiaturę se wstaw bo inaczej watpię by jakakolwiek poznała, żeś przy kasie.

Gość pamiątka z wakacji
BSA Ten pierwszy post ciekawy i intrygujący, ale ten z 20:45 dyskwalifikuje cię jako potencjalnego partnera, bez względu na to ile tej kasy masz. ps. A ile masz tej kasy? :classic_cool:

Gość gość
Nie martw się BSA, za kasę to Cie każda "pokocha". Celuj w biedne studentki kiepskich kierunków, podobno pazerne są i biorą co popadnie xD Do pyska tez :D