Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kradnie??? Poradźcie

Polecane posty

Gość gość

Od kilkunastu dni mam nową współpracownicę. Pracujemy w niewielkim punkcie handlowym. Z uwagi na charakter działalności poza rejestrowaniem sprzedaży na kasę fiskalną zapisujemy jeszcze wszystkie sprzedane pozycje. Tak więc na bieżąco mam wgląd w to, co sprzedała a także notatki z tego, co zostało przyjęte. Kilka dni temu zauważyłam przez przypadek pewną nieścisłość - myślałam, że może w pierwszych dniach pracy czegoś nie odnotowała (ze stresu, braku wprawy.) Były to drobne sprawy więc nie mówiłam nic kierownikowi, żeby "nowa" od początku nie miała problemów. Tymczasem dziś znowu zauważyłam brak towaru... Co zrobilibyście na moim miejscu? Najpierw pogadać z współpracownica? Czy może zgłosić to do kierownika?

Gość gość
zglosic do kierownika

Gość gość
gość 21:30 KONFIDENT

>>>Co zrobilibyście na moim miejscu? Najpierw pogadać z współpracownica? Czy może zgłosić to do kierownika?<<< Złodziej to charakter, a nie choroba. Tego wyleczyć się nie da (najwyżej rączki obciąć :D ). Jeżeli spróbujesz z nią porozmawiać, to może skończyć się groźbami wobec Ciebie i fałszywym oskarżeniem przed kierownikiem o Twoje kradzieże :(. Jeżeli nie powiesz szefowi, to on po zorientowaniu się w brakach, zacznie podejrzewać o kradzież WAS OBIE. A UTRACONE ZAUFANIE bardzo trudno odbudować :(. Im szybciej porozmawiasz z szefem o zaistniałej sytuacji, tym mniej kłopotów dotknie Cię w jej wyniku.