smerfetka 1990 0 Napisano Wrzesień 22, 2014 i mam talent bajkopisarki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano 2 godziny temu Zrobiłam w końcu oryginalny test na talenty Gallupa (pierwsza piątkę), wyniki trochę jednak zaskakują: ) Wyszła mi: rozwagą, współzależność, bezstronność, indywidualizacja, pryncypialność. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 2 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, marawstala napisał: Zrobiłam w końcu oryginalny test na talenty Gallupa (pierwsza piątkę), wyniki trochę jednak zaskakują: ) Wyszła mi: rozwagą, współzależność, bezstronność, indywidualizacja, pryncypialność. : ) do kogo ty piszesz? do tej smerfetki sprzed dekady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, harry z tybetu napisał: do kogo ty piszesz? do tej smerfetki sprzed dekady ? Zamierzasz tak za mną non stop chodzić? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano 2 godziny temu Nie mam ochoty na kłótnie: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Zamierzasz tak za mną non stop chodzić? : ) nie chodzą zobacz że twoj temat to jeden z dwóch na forum, więc cieżko nie zauważyć. pytam z ciekawości do kogo piszesz bo nikogo poza tobą nie widzę i zastanawiam się czy gadasz do siebie czy np. przed chwilą poleciały jakieś tematy i to ciąg dalszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, harry z tybetu napisał: nie chodzą zobacz że twoj temat to jeden z dwóch na forum, więc cieżko nie zauważyć. pytam z ciekawości do kogo piszesz bo nikogo poza tobą nie widzę i zastanawiam się czy gadasz do siebie czy np. przed chwilą poleciały jakieś tematy i to ciąg dalszy. To sobie odśwież inny temat i pisz w nim. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Już Ci wczoraj wieczorem pisałam, że to nie ja zgłaszam tematy/osoby/Ciebie... nie jestem moderatorem. Ostatni raz powtarzam bo to już nudne się robi. Edytowano 2 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destruktor 0 Napisano 2 godziny temu TO JA BO MAM MISJĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 2 Napisano 2 godziny temu dziekuję za odpowiedź tak własnie sie obawiałem ze coraz gorzej z toba i rozmawiasz z soba. daj juz spokoj z ta maskarada nawet jakby ci wkleic twoje zale to powiesz ze to nie twoja reka. czego wymagac od kogos kto prowadzi dialog z soba w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, harry z tybetu napisał: dziekuję za odpowiedź tak własnie sie obawiałem ze coraz gorzej z toba i rozmawiasz z soba. daj juz spokoj z ta maskarada nawet jakby ci wkleic twoje zale to powiesz ze to nie twoja reka. czego wymagac od kogos kto prowadzi dialog z soba w sumie. A wklejaj... droga wolna. Niech Ci będzie że potrzebuje Twojej atencji. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano 1 godzinę temu Chyba serio zrobię sobie przerwę, zajrzę tu w wakacje. : ) pa kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 9 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, marawstala napisał: Zamierzasz tak za mną non stop chodzić? : ) Zakochał się libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 167 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, marawstala napisał: Zrobiłam w końcu oryginalny test na talenty Gallupa (pierwsza piątkę), wyniki trochę jednak zaskakują: ) Wyszła mi: rozwagą, współzależność, bezstronność, indywidualizacja, pryncypialność. : ) A co to za test? Na czym on polega? Ps. Nie karm troli i staraj się nie odpowiadać na głupie zaczepki, po co psuć sobie humor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach