Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
smerfetka 1990

Dlaczego nikt nie rozumie tego, że jestem twórcza

Polecane posty

Zrobiłam w końcu oryginalny test na talenty Gallupa (pierwsza piątkę), wyniki trochę jednak zaskakują: )

Wyszła mi: rozwagą, współzależność, bezstronność, indywidualizacja, pryncypialność. : ) 

14 minut temu, marawstala napisał:

Zrobiłam w końcu oryginalny test na talenty Gallupa (pierwsza piątkę), wyniki trochę jednak zaskakują: )

Wyszła mi: rozwagą, współzależność, bezstronność, indywidualizacja, pryncypialność. : ) 

do kogo ty piszesz? do tej smerfetki sprzed dekady ?

3 minuty temu, harry z tybetu napisał:

do kogo ty piszesz? do tej smerfetki sprzed dekady ?

Zamierzasz tak za mną non stop chodzić? : )

2 minuty temu, marawstala napisał:

Zamierzasz tak za mną non stop chodzić? : )

nie chodzą zobacz że twoj temat to jeden z dwóch na forum, więc cieżko nie zauważyć. pytam z ciekawości do kogo piszesz bo nikogo poza tobą nie widzę i zastanawiam się czy gadasz do siebie czy np. przed chwilą poleciały jakieś tematy i to ciąg dalszy.

2 minuty temu, harry z tybetu napisał:

nie chodzą zobacz że twoj temat to jeden z dwóch na forum, więc cieżko nie zauważyć. pytam z ciekawości do kogo piszesz bo nikogo poza tobą nie widzę i zastanawiam się czy gadasz do siebie czy np. przed chwilą poleciały jakieś tematy i to ciąg dalszy.

To sobie odśwież inny temat i pisz w nim. : )

Już Ci wczoraj wieczorem pisałam, że to nie ja zgłaszam tematy/osoby/Ciebie... nie jestem moderatorem. Ostatni raz powtarzam bo to już nudne się robi. 

Edytowano przez marawstala

dziekuję za odpowiedź tak własnie sie obawiałem ze coraz gorzej z toba i rozmawiasz z soba. 

daj juz spokoj z ta maskarada nawet jakby ci wkleic twoje zale to powiesz ze to nie twoja reka. czego wymagac od kogos kto prowadzi dialog z soba w sumie. 

1 minutę temu, harry z tybetu napisał:

dziekuję za odpowiedź tak własnie sie obawiałem ze coraz gorzej z toba i rozmawiasz z soba. 

daj juz spokoj z ta maskarada nawet jakby ci wkleic twoje zale to powiesz ze to nie twoja reka. czego wymagac od kogos kto prowadzi dialog z soba w sumie. 

A wklejaj... droga wolna. Niech Ci będzie że potrzebuje Twojej atencji. : )

1 godzinę temu, marawstala napisał:

A co to za test? Na czym on polega? 

Ps. Nie karm troli i staraj się nie odpowiadać na głupie zaczepki, po co psuć sobie humor. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się