Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nawrócony___

Jakie łaski otrzymaliście w tym miesiącu od Boga?

Polecane posty

Gość Nawrócony___

Bóg jest dawcą wszelkich łask. Za jakie łaski dziękujecie Bogu i jakie łaski (konkretnie) wypraszacie u Boga?

Gość gość
100zł od jego sług w niebieskich kubraczkach :)

Gość gość
to trzeba sobie wszystko wypraszać? jak zwyczajnie jestem normalnym czlowiekiem, ale nei bije czołem przed jakimś posagiem to mi się nic dobrego nie nalezy? :D

Gość gość
Ja prosilam kiedys codziennie (PROSILAM O ZDROWIE), modliłam się dzien w dzien (wczesniej tez to robilam-nie bylo tak, że jak trwoga to do Boga) i nico dostalam i dostaje!!!Chcę przestać, bo chyba Bóg ogłuch albo jest zajety pomaganiem innym-lepszym.

Gość gość
rodzice kupili mi nowy laptop.

Gość gość
Vikernes, Bóg nie istnieje, a wszystko co na mnie spadlo to ot tak?Bez powodu???Zawsze myślałam, że wszystko jest po coś, że Bóg ma jakiś plan...O naiwności.;(

Gość gość
czekaj czekaj, to było tak, że bóg nigdy nie daje komuś więcej niz jest ta osoba w stanie unieść i coś o tym, ze bóg doświadcza tych których kocha najbardziej? x więc jesteś wg boga silna i bardzo Cię kocha, dlatego zło Cię spotyka. brzmi sensownie :classic_cool:

Gość gość
kazdy grzech sprowadza cierpienie wiec boga sie nie czepiajcie ale czepcie sie dekalogu bi ile razy czytaliście horoskop ile razy kłóciliście sie z rodzicami a to sa grzechy ciężkie

Gość gość
Żadnej łaski nigdy nie doznałam. O czym ty gadasz nawiedzony człowieku?

Gość gość
Nie wierze w takiego Boga, który pozwala,żeby na świecie było takie zło. Co to za Bóg? gdzie to jego miłosierdzie i rzekoma dobroć ? wmawiają nam takie rzeczy od małego, a później przychodzi rozczarowanie

Gość gość
GietrzwałdObjawienia gietrzwałdzkie miały miejsce dziewiętnaście lat po objawieniach w Lourdes i trwały od 27 czerwca do 16 września 1877 roku.http://sanktuariummaryjne.pl/film/

Gość gość
zło jest wynikiem braku dobra bóg nie chce niewolników i dl tego dał wolna wole i dla tego z braku modlitwy jest tyle zła na świecie bo szatana ma w tedy dostep do człowieka to tak w skrócie