Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZDRADZIL

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak mnie zdradzil..z dziewczyna poznana na portalu gdzie ogloszaja sie panie typu pani szuka pana pani szuka sponsora itd...Odpowiedzial na ogloszenie , spala u niego 2 razy..Wiem to wszystko od niej...Bo sam by nigdy 100/% owej prawdy nie powiedzial. Najbardziej boli mnie to ze tulil ja tak samo jak mnie...zwykla szmate ktore po paru mailach zgodzila sie zostac u niego na noc.....Wiem ze spal z nia cala noc w nia wtulony...wszystko tak samo jak ze mna....Serce mi peka..Bylam glupia bo wybaczylam.. Ostatnio lezelismy sobie przytuleni na kanapie i on pisal cos na tel, mi wmawial ze pisze z taka kolezanka a pozniej kiedy sprawdzilam jak go nie bylo okazalo sie ze pisal z nowa poznana laska przez fb..Tulil mnie a jej pisal ze jest sam ze brakuje mu kobiety bliskosci ze ma dosc samotnych wieczorow ze lubi sie bardzo przytulac...A dokladnie w tej wlasnie sekunie to mial!!!!!!!!!!!!!!! Otworcie mi oczy jakos bo nie umiem od niego odejsc

Gość gość
No to już całe miasto wie, też ci to próbowałam uświadomić.

Gość gość
Btw nie tylko tulenie.

Gość gość
upiorne teraz masz do wyboru - natychmiast drania zaobraczkowac albo natychmiast rzucic :D

Gość gość
co wie cale miasto? nie bardzo rozumiem

Gość gość
Ile masz lat

Gość gość
a co ma wiek do tego???? nie jestem małolatą

bardzo bardzo mi przykro, że spotkało Cie coś takiego. straszny z niego d**ek. mam nadzieję że ta ręka która do tamtej pisał mu uschnie i odpadnie.

Gość gość
Problem polega na tym ze nie umiem go nienawidziec:( kocham nadal...a wiem ze nie powinnam go chciec:(

Gość gość
Mówią ze jak raz zdradził to będzie dalej to robił jednak ja tak nie uważam daj mu szanse a pytałem w jakim wieku jesteś bo pewnie jesteś młoda i jak coś to zawsze możesz zacząć od nowa

Gość gość
ja juz mu ta szanse dalam ...on sie nawet jakos nie staral po tej zdradzie, jedyne co to pisal mi smsy, nawet nie dzwonil nie przyjechal.....a jakis czas po zdradzie pisal z kims na fb i tulac mnie pisal jej ze jest sam ze mu brakuje kobiety , ze ma dosyc samotnych wieczorow ze lubi sie przytulac....a jestem przed 30 stka...a on dawno juz po...wiec dziecmi nie jestesmy

Gość gość
Ten facet to taki typ, który zawsze będzie szukał przygody. Będzie kłamał patrząc prosto w oczy. Zaliczanie nowych kobiet, to dla niego sport codzienny. Jeżeli Ci to nie przeszkadza, to zostań z nim.

Gość gość
tylko jak odejsc?jak samej sobie do rozsadku przemowic?

Gość gość
To zostań z nim, poczekaj aż zarazi Cię chorobami przenoszonymi drogą płciową albo zajdziesz w ciążę, a On i tak Cię zostawi dla nowej partnerki. Tylko wtedy nie narzekaj, bo na to się godzisz.

Gość gość
Rzuć go w p**du. Wiem o czym mówię, bo sama miałam faceta, który mnie zdradzał. To było straszne, czułam się potwornie. Zerwałam z nim i teraz jestem w świetnym związku, a tamten do mnie pisze i wydzwania, że jakby bardzo chciał byc ze mną z powrotem i mydli mi oczy bajeczkami odnośnie naszej przeszłości. A ja czuję satysfakcję jak odsyłam go na drzewo :) Tacy faceci to kłamcy i zdrajcy, a będąc z nim dłużej tylko sobie psychikę spieprzysz tak jak ja. Uwierz mi, lepiej przecierpieć rok po zerwaniu, niż później całe życie cierpieć w c******m związku!

Gość gość
a ile cierpialas po tym jak go zostawilas? Powiedz jak sie na to zdobylas?? bo mi jest tak bardzo ciezko..:( zaraz pewnie bym sie zastanawiala czy dobrze zrobilam , mialabym wyrzuty sumienia itp:(

Gość gość
Nie mysl on czy dobrze zrobilas kiedy go zostawisz , ale o tym ze on cie bedzie zawsze zdradzal .On sie nie zmieni.

Gość gość
czasem ludzie zaluja zdrady..a on po nie walczyl tylko smsy pisal:(a spotkalismy sie przypadkiem i wrocilismy do siebie:( jak sobie dac z tym rade skad wziac sile odwage aby odejsc..jak wy to robicie?:(

Gość gość
upiorne teraz masz do wyboru - natychmiast drania zaobraczkowac albo natychmiast rzucic hehehehe dobre to :_)

Gość gość
pomoze ktos? nie daje juz rady