Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy codzienne chodzenie

Polecane posty

Gość gość

na basen jest dobre? Zastanawiam się czy to nie za często?

Gość gość
Dobre jesli po bierzesz prysznic i myjesz sie dokładnie mydlem. Najlepiej chodzic na basen bez chloru tylko np z woda slona lub ozonowany.

Gość gość
Jesli jesteś kobieta to mozliwe ze od chloru będziesz miec jakies infekcje pochwy. Pamietaj ze ******* basenie na pewno da wiecej korzyści niz zlego

Gość gość
Chodze na najlepszy basen w wawie także nie wiem ale chyba się nie boję chorób Pochwy się nie boje bo mi się po ciąży hormony tak naprostowały że nie zapadam już na tę przypadłość:P

Gość gość
Ostatni raz walczyłam z nią 10lat temu Wcześniej 15lat temu a wcześniej 20lat temu co 3 miesiące! Pomogło robienie posiewów i leczenie dokładnie tych gatunków grzybów które atakowały. Chyba zostały wyeliminowane z mojego organizmu tą niezawodna terapia bo od tamtej pory ryzykowałam znacznie bardziej niż tylko chodzeniem na różne nawet parszywe baseny i nic-ZERO PROBLEMA!

Gość gość
Ale pamiętam jak byłam młoda dziewczyną i się z tym borykałam Oj pamiętam! Kiedyś przyszłam do pani ginekolog i powiedziałam że nie wyjdę jak nie poradzi mi czegoś sensownego Mam już dość globulek i innego badziewia niczego więcej od pani nie wezmę! ONA NA TO ŻE SA INNI PACJENCI a ja jej na to że nie zamierzam opuścić tego gabinetu dopóki nie dostanę sensownej pomocy i wtedy wydukała coś o tych posiewach-dukała tak jak by to była tajemnica poliszynela.

Gość gość
Ja nie muszę już niczego łykać. Zróbta sobie dzieci może to Wam to przejdzie!:D No to co w końcu Codziennie czy nie codziennie? Nikt mi nie doradzi?