Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy codzienne chodzenie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

na basen jest dobre? Zastanawiam si臋 czy to nie za cz臋sto?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dobre jesli po bierzesz prysznic i myjesz sie dok艂adnie mydlem. Najlepiej chodzic na basen bez chloru tylko np z woda slona lub ozonowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli jeste艣 kobieta to mozliwe ze od chloru b臋dziesz miec jakies infekcje pochwy. Pamietaj ze ******* basenie na pewno da wiecej korzy艣ci niz zlego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodze na najlepszy basen w wawie tak偶e nie wiem ale chyba si臋 nie boj臋 chor贸b Pochwy si臋 nie boje bo mi si臋 po ci膮偶y hormony tak naprostowa艂y 偶e nie zapadam ju偶 na t臋 przypad艂o艣膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatni raz walczy艂am z ni膮 10lat temu Wcze艣niej 15lat temu a wcze艣niej 20lat temu co 3 miesi膮ce! Pomog艂o robienie posiew贸w i leczenie dok艂adnie tych gatunk贸w grzyb贸w kt贸re atakowa艂y. Chyba zosta艂y wyeliminowane z mojego organizmu t膮 niezawodna terapia bo od tamtej pory ryzykowa艂am znacznie bardziej ni偶 tylko chodzeniem na r贸偶ne nawet parszywe baseny i nic-ZERO PROBLEMA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale pami臋tam jak by艂am m艂oda dziewczyn膮 i si臋 z tym boryka艂am Oj pami臋tam! Kiedy艣 przysz艂am do pani ginekolog i powiedzia艂am 偶e nie wyjd臋 jak nie poradzi mi czego艣 sensownego Mam ju偶 do艣膰 globulek i innego badziewia niczego wi臋cej od pani nie wezm臋! ONA NA TO 呕E SA INNI PACJENCI a ja jej na to 偶e nie zamierzam opu艣ci膰 tego gabinetu dop贸ki nie dostan臋 sensownej pomocy i wtedy wyduka艂a co艣 o tych posiewach-duka艂a tak jak by to by艂a tajemnica poliszynela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie musz臋 ju偶 niczego 艂yka膰. Zr贸bta sobie dzieci mo偶e to Wam to przejdzie!:D No to co w ko艅cu Codziennie czy nie codziennie? Nikt mi nie doradzi?

Udost臋pnij ten post