Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydliwa jest dla mnie dziewczyna która ma wielu znajomych

Polecane posty

Gość gość

wczoraj taką szmatę widziałem - szła do galerii otoczona kordonem facetów. Albo inna - już w samej galerii - z koleżankami w sklepie a po wyjściu ze sklepu już z kimś sms-uje. Okropność jednym słowem, nie wiem czemu ale strasznie mi się te dwie sytuacje nie spodobały.

Gość gość
nie spodobalo ci sie ze dziewczyna jakas smsowala :D ok... zycze zycia

Gość gość
No ale po co smsuje? Raz że to jest chamstwo wobec nich a dwa nie wystarczą jej te osoby z którymi aktualnie przebywa? Dziewczyna która jest aktywna na wielu frontach nie przywodzi mi na myśl nic dobrego.

Gość gość
oczywiscie baby do garow 🖐️

Gość gość
Najgorsze jest to że mi się nawet trochę spodobała a pewnie jakbym zainicjował jakiś kontakt to by mnie zlała.

Gość gość
Eeee a co cię to obchodzi? Mnie wkurwiają tylko puste, głośne idiotki i idioci też..

Gość gość
moze pisala "mamo kocham cie wracam za 30 minut"

Gość gość
może pisała coś ważnego

Gość gość
ktoś tu nie ma życia :D

Mnie to także w*****a - przywiązanie do świata, to wszczepienie jak płyta główna.

Gość gość
właśnie pewnie się umawia na puszczanie, a powinna siedzieć na d***e w domu i pytać o pozwolenie na zatelefonowanie do swojej matki faceta i musi być dziewicą

Gość gość
a dla niej pewnie ty jestes obrzydliwy :) chociaz znajac zycie nawet nie wie o twoim istnieniu, chcialbys sobie tak zyc co nie? ale looser jak ty pozostanie looserem :) idz sobie zwal jak tak cie to boli

Gość gość
Też bym chciał tak żyć ale nie mogę a skoro nie mogę to wolałbym żeby inni też tak żyli i ja bym taką zamknął na klucz w domu i zabrał komórkę. Po jakimś czasie dopiero wypuścił jak zdziczeje i wszyscy o niej zapomną.

Myślę że autorowi nie chodzi o sam fakt dzwonienia ale o subtelne wibracje stylu bycia.

Gość gość
No właśnie. Na jej twarzy się malowało zło. że to taka księżniczka niedostępna i gwiazda zarazem.

Gość gość
wow widze ze takie zamuly prawicze jak ty maja niezle tendencje zeby zostac psycholem zamiast zamykac ja w domu i narzekac na jej "niedostepnosc i ksiezniczkowatosc" to przestan byc nieudacznikiem :/ jestes zalosny ogarnij sie czlowieku

Gość roocham synam fubu w kakao
"syn fubu dziś Ch*j nas to obchodzi co robi i w jakim celu dzwoni, piszemy tu subiektywne odczucia." A moze nas c*j obchodza wasze fobie niedoprzepchanych prawikow looserow :P:P:P muehehehehe Jak cie tak nosi synku to sie wypnij, zara ci cisnienie i foch na kobiety ustapi jak cie przeflancuje zakiszaczu ogoraska jeden :D muehehehe

Gość gość
kobiety nie powinny mieć prawa do posiadania telefonów komórkowych kontakty tego gatunku z innymi ludźmi powinien kątrolować właściciel - ojciec a potem mąż

Gość gość
super, teraz nawet znajomych mieć nie wolno...co za palant :D

Gość gość
a po co kobiecie telefon ? wyjaśnij mi. do jakiej funkcji jej jest potrzebny ? pracuje, prowadzi biznes, ma przyjaciół (czyli mężczyzn)? . nie rozumie w czym problem.

Gość gość
jak to po co kobiecie telefon? :D co za kretyn

Gość gość
kiedyś nie było smsów i wiedziały do czego natura je stwożyła

Gość gość
jak się pracuje i ma konto w banku chociażby, to telefon jest potrzebny. jeśli potrafiłbyś mnie utrzymać (dawać mi na rękę 3,5 tys zł co miesiąc) to bardzo proszę, mogę nie mieć telefonu :classic_cool: to co? idziesz na to?

Gość gość
telefon przydaje się do komunikacji z lekarzem, z szefem, współpracownikami, rodziną, znajomymi, przyjaciółmi, z urzędem...a jak to smartphone to można nawet sprawdzić pogodę albo skorzystać z mapki :D

Gość gość
boze skad sie takie zjeby biora? na miejscu rodziny bym takiego lala po ryju caly czas

Gość gość
prawdziwa kobieta to żona i matka konto ma mąż matka ma dzieci, nie pracę nauczcie, się tego wreszcie w pozostałych wymienionych przypadkach może poprosić męża o telefon w sprawie

Gość gość
dobra, nie karmić trolla bo troll jest przygłupem i nawet dobrej prowokacji nie umie napisać

Gość gość
rozumiem, że zarabiasz min. 7 tys na rękę i bez problemu utrzymałbyś żonę i dziecko?

"roocham synam fubu w kakao" x Z twojej wypowiedzi emanuje naleciałość prymitywizmu i słownictwa rodem z szynku.