Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
agata22_89

Czy to ciąża ? Czy to mogło być poronienie ?

Polecane posty

Witam ... mam problem . A więc staramy się z narzeczonym o dziecko od około pół roku jak na razie nie było żadnych efektów okres zawsze przychodził w czas (cykle co 28 dni )okresu powinnam dostać 28.08.2014 nie dostałam zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie zapisałam się do swojego ginekologa, 03.09 miałam wizytę i powiedział mi że mam odczekać 3-4 tygodnie i jeśli nie dostanę miesiączki mam zrobić test i przyjść na wizytę . Oczywiście nie wytrzymałam i test zrobiłam już w czwartek (18.09.2014) wszystko zrobiłam według instrukcji tak jak należy po 2 minutach pojawiła się kreseczka w polu C oraz blada ale widoczna kreseczka w polu T, w piątek rano powtórzyłam test i to samo, mam mega upławy non stop czuje mokro od 13 dni mam podwyższona temperaturę ciała 37- 37,2 często takie uderzenia gorąca , na początku bolały mnie sutki tak ,że przeszkadzało mi to w ubieraniu biustonosza jednak ból później ustał i tylko co jakiś czas mnie tak jakby piekły , podbrzusze wiec myślałam nawet że to okres jednak nic takiego się nie działo do dziś wstałam rano i zobaczyłam plamę krwi ciemnej takiej gęstej lepiącej wręcz nie wiem co o tym myśleć lekarz może mnie przyjąć dopiero jutro jestem przerażona i nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć ... Czy testy się myliły czy może to po prostu okres ?? Proszę o opinie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować