Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o kobietach ktore nie chca miec meza i dzieci?

Polecane posty

Gość gość

nie chce miec meza i dzieci mieszkam sama i jestem szczesliwa

Gość gość
chcenie meza i dzieci jest dzis obowiazkowe? musisz mic dostep do internetu, smartfona oraz meza i dzieci?

Gość gość
Przybij piatke! Tez jestem sama, meza chcialabym miec, ale niestety nie znalazlam do tej pory odpowiedniego kandydata a nie mam zamiaru sie meczyc z byle kim. za bardzo cenie sobie moja swobode i niezaleznosc. Dzieci ogolnie nie lubie. Draznia mnie. Draznia mnie tez matki, ktore nie maja innego tematu oprocz ich dzieci.

Gość gość
a co sadzicie o mezczyznach ktorzy nie chca miec zony i dzieci?

Gość gość
są to ludzie światli którzy uważają, że posiadanie rodziny to jest prymitywna forma spędzania wolnego czasu

Gość gość
Sądze ze powinny sie zabespieczyć przed ciazą i umowic sie zemną na ciupcianko:-)

Gość gość
ja chce faceta ale za maz nie chce wychodzic bo slub psuje wszystko,dzieci nie chce

Gość gość
10,38 to dawaj nr tel umowimy sie. Na dzien dzisiejszy niemam co bzykac:-)

Gość gość
Jak wyjechalam za granice to dopiero zobaczylam jaka Polska jest zasciankowa! Rodzina i znajomi uwazali mnie za dziwaczke bo w wieku 29 lat nie mialam ani meza ani dzieci. Duzo podrozowalam, gdyz to moja pasja, no ale wszyscy uwazali to za fanaberie i namawiali zeby sie ustatkowac...Teraz mieszkam w Szwecji i widze, ze tutaj nie ma zadnej presji na posiadanie rodziny, kazdy ma swoje pasje i zainteresowania i nikt sie nie dziwi, ze sa kobiety samotne nawet i po 40, ktore wcale nie planuja miec rodziny. Nikt tez nie robi glupich uwag z powodu wieku bo tutaj to i babki kolo 60 korzystaja z zycia ile sie da

Gość gość
kobieta musi rodzic taka jej natura bo na starosc jej odwala znam kilka kobiet kture nigdy nie rodzily i z nimi jest cos nie halo ,ale zdrugiej strony wstrony wcale sie nie dziwie brak "normalnej"pracy slabe zarobki do tego dzieci i skazani na wegetacje

Gość gość
Gdyby można było cofnąć czas...nigdy bym nie wyszła za mąż ...

Gość gość
gość dziś Sądze ze powinny sie zabespieczyć przed ciazą i umowic sie zemną na ciupcianko" xx ty sie lepiej umow na spotkanie ze slownikiem ortograficznym:D