Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypełniacz ust co o nim sądzicie???

Polecane posty

Gość gość
Sądzę, że ten kto chce sobie sam na własną rękę wypełniać usta ten jest nienormalny, a własne zdrowie i bezpieczeństwo nie ma dla niego żadnego znaczenia.

Jeśli chodzi o zabiegi z zakresu kosmetologii czy medycyny estetycznej, trzeba zachować najwyższy poziom bezpieczeństwa i odpowiednie standardy higieny. Tylko zabiegi wykonane w profesjonalnych gabinetach przez wykwalifikowaną osobę gwarantują powodzenie. W innym przypadku może dojść do różnych powikłań. Jeśli boisz się ingerencji mającej zmienić wielkość i kształt Twoich ust, możesz zdecydować się na makijaż permanentny, który optycznie powiększy Twoje wargi. Jeżeli martwi Cię coraz bardziej zanikający kontur ust lub ich niesymetryczny kształt możesz skorzystać z zabiegu z użyciem kwasu hialuronowego, jakim jest powiększenie ust.

Gość gość
dokładnie, to, ze samodzielne wypełnianie jest mało bezpieczne to raz, a dwa, że wg mnie samo wypełnianie wygląda po prostu sztucznie i nienaturalnie. To oczywiście tylko moja opinia, ale wydaje mi się,że lepiej i bardziej naturalnie wyglądałby np makijaż permanentny ust zdjęcia masz na stronie - http://www.strefa-piekna.pl/strefa-uslug/makijaz-permanentny/makijaz-permanentny-ust.html

Masakra z allegro! To bardzo ważne by zabiegi robić w klinikach lub gabinetach lekarskich u lekarzy z doświadczeniem. Nigdy bym nie zrobiła sobie żadnego zabiegu na wypełniaczach, które widzę na allegro. Mój lekarz jest podobnego zdania i stosuje niemieckie wypełniacze ZFill firmy IMESO. Znacie? Nie? Pewnie dlatego, że nie ma ich na żadnej aukcji tylko u specjalistów. To ważne dla naszego bezpieczeństwa!