Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tani hotel. Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy może ktoś podać namiary na jakiś tani hotel w stolicy? Powiedzmy dwuosobowy od 30u zł za osobe. Pytam o tani, bo chodzi o jeden dzien w hotelu. Dziekuje z gory.

Gość gość
rozumiem studentko że chodzi Ci o upojną noc z klientem za kase

Gość gość
Spotkanie rekrutacyjne w agencji interaktywnej, zabieram ze sobą drugą połówkę, żeby też zwiedzić stolicę. Błędna interpretacja, kochanie :)

Gość gość
autorko, nie bzykajcie się w nocy żebyś na rano była wypoczęta

Gość gość
co to jest agencja interaktywna ? czy to jest agencja towarzyska ?

Gość gość
To może ktoś pomoc?

Gość gość
Wlasnie dlatego od ciebie nie oczkuje odpowiedzi, za mały iloraz :)

Gość gość
zobacz na roksa.pl, wybierz Warszawa to jest sieć tanich hoteli

Gość gość
wujek gogle umarl?

Gość gość
Mam gogle ale ja chce się czegoś dowiedzieć tu od żywych ludzi a nie od maszyny.

Gość gość
Wydaje mi się, że w Warszawie i okolicach najlepiej wypada Hotel Rest (Mory k/Warszawy, ul. Poznańska) Pokoj***ardzo ładne, duża ilość do wyboru, hotel zadbany, jedzenie bardzo dobre. Przede wszystkim w cenie noclegu można korzystać z całego SPA w hotelu co dla mnie jest świetnym udogodnieniem, bo normalnie takie SPA kosztuje sporo pieniedzy a w Rest za darmo.

W takich niskich cenach jak napisałaś, to hotelu w Warszawie raczej nie znajdziesz. Ale dosyć dobre ceny ma Aramis http://www.hotelaramis.pl/ Ładne pokoje z łazienkami oraz super lokalizacja na Mokotowie to duże zalety tego hotelu.

Gość gość
W Warszawie raczej nie znajdziesz taniego hotelu, ale uważam, ze zawsze warto zwiedzić coś więcej niż tylko warszawę, wiec blisko lotniska jest http://uwitaszka.pl/ który serdecznie polecam. Ostatnio miałem okazję tam nocować, a nie lubię ogólnie hoteli tak w tym podobało mi się, czuć komfort.

Gość karkotna
Wawa i niskie ceny to raczej rzadkie powiązanie. Bardziej to już pod miastem. W Morach masz Rest, i tam fajny standard w dobrej cenie, z mojej firmy organizują tam spotkania biznesowe, wysoki standard. W centrum miasta to jednak tłok i wysokie stawki...

A chcesz jechać w powszedni dzień czy w weekend? Bo w Euromotelu http://euromotel.com.pl/?page_id=28 mają zniżki weekendowe i można sporo zaoszczędzić. Co prawda hotel jest pod Warszawą, ale jest doskonale skomunikowany z miastem.

Gość gość
ja kiedys nocowałam w hotelu solec www.hotelsolec.pl i musze przyznac, ze naprawde dobre warunki i niedrogo.

Gość gość
polecam hotel solec www.hotelsolec.pl - blisko warszawy, bo w piasecznie, takze szybko i sprawnie mozna sie poruszać ;) duzo zieleni i mega fajne pokoje, nowoczesne

Gość gośćwWarszawie
podobnie jak ktoś wyżej (nie będzie oryginalna) polecam hotel Rialto w centrum Wawy - bardzo lubię tam do nich wracać, bo mega podoba mi się wystrój i ten taki klimat nie do podrobienia. Mają pyszne śniadania i przemiłą obsługę. POlecam z czystym sumieniem. :)

Gość gość
taniego w warszawie nei znajdziesz raczej, ale moge polecic Ci bardzo dobry w okolicy www.hotelsolec.pl powodzenia

Gość gość
Wanna dla dwojga? Wiem, że w hotelu Groman pod Warszawą niedawno wybudowali pokój przeznaczony na odpoczynek dla dwóch osób :) Duża wanna, duże łóżko, pokój jest bardzo przytulny. W razie nudy na dole są kręgle i bilard. W okolicy hotelu jest też dużo atrakcji :)

Gość gość
Ja polecam hotel Groman. Pokoje od 150zł, możliwość rezerwacji o każdej porze, miejsce na kręgle, bilard czy rzutki i smaczne śniadania.