Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecinny glos i wyglad...

Polecane posty

Gość gość

wiecie moze co na to poradzic? W sklepach pytaja sie mnie ciagle o dowod, ludzie nie traktuja powaznie w urzedach itp. Mam 22 lata, a wygladam jak 16 latka, nawet takie 16 latki wygladaja w sumie dojrzalej bo nie lubie sie malowac, ubieram sie normalnie, wygodnie, nie chce caly czas byc ubrana super kobieco i dojrzale, cenie sobie wygode. Ale przez to wygladam jak dzieciak. Nawet jak ubiore sie w niektore fasony i umaluje to wygladam jak dziewczynka dobierajaca sie do rzeczy mamy. Jeszcze gorsze jest to, ze gdy rozmawiam z kims przez telefon to pytaja sie "czy jest ktos dorosly w domu".

Gość gość
to masz problem bo z takim wyglądem studentko nie zatrudnią Cię w agencji towarzyskiej

Gość gość
w jakiej agencji? brales cos?

Gość gość
sam idz do agencji dawac d**y gejom dobrze by ci to zrobilo trollu

Gość gość
to chyba dobrze ze wyglondasz mlodo nie? tez bym chcial mlodo wyglondac****amietaj jedno kazdy jest wyjátkowy

Gość gość
tobie dają 16 a mi 13 :D pewnie jesteś też niska ja mam 160 też wyglądam jak mały bachorek ale mi to nie przeszkadza taka uroda jest genetyczna mojej mamie dają 30 lat a ma 50

Gość gość
Mam dokladnie tak samo, z tym że dwa lata wiecej od ciebie i daja mi 17, max 18 lat. Myślę że kiedyś będziemy się z tego cieszyć ;)