Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie potrafi stanąć w obronie żony, rodziny.

Polecane posty

Gość gość

Z jednej strony staram się go zrozumieć. Matka męża wyjechała do pracy za granicę jak miał 10 lat i przyjeżdżała dosłownie raz do roku, ojciec alkoholik i prawda taka, że nie miał z kogo czerpać przykładu. W jego domu nigdy nie było rodzinnej atmosfery, czułości, wspierania sie. Jesteśmy 2 lata po ślubie, mamy synka. Nasz związek przeszedł wiele prób. Zawsze kiedy teściowa przyjedzie robi awantury na cała rodzine, wtrąca sie w nasze małżeństwo. No właśnie... Teściowa... Znowu przyjechała, zdążyła narobić dymu. Miesiąc temu mąż wrócił z Niemiec. Zalatwila mu tam na 3 miesiace prace zebysmy mogli wyjsc na prosta finansowo. Teraz wypomina ze wrocil do Polski,ze tam by miał lepsze życie, nastawia go przeciwko mnie. Ostatnio zadzwonila i oznajmiła mi że jak coś jej sie nie spodoba to zrobi wszystko źeby go odciągnąć od mojej osoby. Ona potrafi mu nieziemsko namieszać w głowie. Wyzywa mnie, poniża a mąż mówi żebym to ignorowala. Ile można?! Nie potrafi powiedzieć 'daj jej spokój, to moja żona, kocham ją, chce z nią być' itp.

Gość gość
facet dupa ci się trafił i co zrobisz. takie życie

Gość gość
żona ryja do pilowania ma? ma wiec niech sama sie obrania i swoj****chory rowniez

Gość gość
a co niby jest wazniejsze, matka czy żona? nie rozwiążesz tego konfliktu. trafila ci sie tesciowa jędza. jedynie to nie spotykac sie z tesciowa, i musisz byc przekonana ze mezowi tez zalezy na tobie

Gość gość
Jest trochę między młotem a kowadłem, ale powinien grzecznie zwrócić uwagę mamusi.

Gość gość
Otwórz gebe na te pupę bo inaczej nikt Cię nie uszanuje jak Ty sama tego nie zrobisz. Ludzie maja większy tacy o szacunek do tych co nie trzymają języka za zębami. Zwyczajnie takie jedze szukają zawsze kozła ofiarnego. Nasz syna i jeśli nie nauczysz się walczyć teraz o swoje to kiedy?

Gość gość
Nie zwracaj uwagi, matce nie odpysknie a ciebie nie zostawi, taki typ.

Gość gość
jak komus pozwolisz wejsc sobie na glowe to o szacunku zapomnij

Gość gość
Powinnas mowic mu co czujesz kiedy jego matka tak Cie traktuje. Tylko bez wyrzutow i klotni i krzykow. Mozesz ewnwtualnie plakac. U mnie sie sprawdzilo.