Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaNatalki2012

UBRANKA DZIEWCZECE 12,24 MIESIĄCE

Polecane posty

Gość mamaNatalki2012

Mam płaszczyk czerwony taki elegancki na zimę , kurtkę zieloną, futerko białe , kurtkę czerwoną, kurtkę różową z Hello Kitty oprócz tego masę bluzeczek, body, śpioszki takie polarowe na Halloween , dużo czapek , rajstopki i wiele wiele wiele innych , na tablicę nie wystawiam bo bym musiała chyba ze 100 zdjęć porobić, jak by był ktoś zainteresowany to zrobię te zdj i wyślę komuś na maila, wszystko jest w stanie bardzo dobrym, chce się tego pozbyć , bo wymieniam szafę , dziecko moje tak szybko rośnie, a przynajmniej będe jej mogła coś za to kupić :) 80 zł za wszystko . a jest tego naprawdę dużo :)

Gość mamaNatalki2012
jestem ze śląska w razie jakby ktoś chciał odbiór osobisty:)

Gość gość
Jest też strój kąpielowy czerwony w białe groszki, nigdy nie był użyty, bo mała go dostała na Dzień Dziecka,ale się okazało,że jest za mały, niby na 86/92 ale prędzej bym powiedziała,że jest na 80/86 :) mogę nawet dobrzucić nieodpakowaną deskę do pływania z Huggies, kiedyś wygrałam w konkursie w necie ale jakoś też nie było okazji :) hmmm co ja tam jeszcze mam :) bluzę taką tunikę ze 101 dalmatyńczyków, bluza też jak nowa , takie ma naszywki na łokciach , kolor różowo-czarny . :) to co chce ktoś czy nie ?

Gość gość
papućki żółte - wyprane - tylko z boku jest długopisem napisany numerek, bo mała je w żłobku miała a tak są w super stanie, może z 5 razy je miała ubrane , rozmiar 22

Gość gość
bo jak nikt nie chce to ja się poświęce i wystawię na tablice za dwa razy drożej :D I myślę, że znajdę szybko kupca, tylko nie chce mi się robić każde ubranko z osobna , PÓŹNIEJ wrzucać to jeszcze, łeeea:P także Drogie Mamy zastanówcie się dobrze, zima idzie , kurtek jest multum ;D

Gość gość
autorko, córcia umarła?:(

Gość gość
WIESZ co , bez takich tekstów , co ? niesmaczne to było. córcia WYROSŁA.

Gość gość
PISZE jak byk , że wymieniam jej szafę i że szybko rosnie, a Ty tutaj mi z takimi tekstami wyskakujesz, najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem ,a potem się udzielaj