Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktodziala

Ile mozna miec znajomych na facebooku? 200 500 1000?

Polecane posty

Gość jaktodziala

Zastanawiam sie, ile mozna miec znajomych. Czy 1000 znajomych na wspomnianym wyzej portalu to nie za duzo? Ja ledwo znajduje czas na moich bliskich znajomych a patrzc na niektorych profile jestem w szoku. DLaczego ludzie dodaja przypadkowe osoby ktore widzialy ich moze raz w zyciu i czesto dziela sie z nimi szczegolami ze swojego zycia.

Gość gość
ja tez widze osoby na fb ktore mają ponad 1000 znajomych ! myślę że oni lubia się lansować, chca mieć widownię, chcą byc osoba publiczną i miec poklask najlepiej żeby wystąpili w jakimś reality szoł tvn lub polsat, pełno tego

Gość jaktodziala
Widzisz, dziwi mnie to jeszcze bardziej gdys wydaje mi sie ze akurat sooba o ktorej wspominam tutaj nie szuka poklasku (co najmniej tak mi sie wydaje) a mimo to codziennie mozna zauwazyc ze do dorobku jego znajomych dolacza kilka nowych. Ja mam mnostwo znajomych tam i czuje ze nie mam kontaktu z 90% ludzi. Osoba o ktorej wspominam jest mi bliska- widujemy sie i rzeczywiscie ma mnostwo znajomych, ale zaczyna mnie to draznic, bo moja natura jest 'posiadanie' kilku/nastu dobrych znajomych i tyle a nie 1000. Ja bym sie po prostu pogubila..

Gość gość
ja tez tego nie rozumiem,poznałam niedawno koleżankę która jest taka spokojniutka, nic nie mówi , usmiecham się do niej, zagaduje a ona nic , na zebraniach w pracy milczy, nie ma nic do powiedzenia , cicha , patrze na fb a ona ma 500 znajomych i pisze jakies głupkowate komentarze , siedzi tam non stop nie wiem co to za ludzie

Gość jaktodziala
Nie wiem, ale naprawde zaczyna mnie to denerwowac. Bo po co? Czy ludzie naprawde utrzymuja kontakt ze wszytskimi na facebooku? jak mozna pisac z 1000 osob. plus oprocz posiadania konta tam ma jeszcze instagram i twitter. Pewnie powinnam sie zajac swoim zyciem,ale ciekawi mnie to czy tylko mnie to irytuje

Gość gość
nie wiem, nie mam facebooka!

Gość jaktodziala
DLa mnie jest to akurat czasami jedyna droga kontaktu ze znajomymi i rodzina, wiec nie pozbede sie swojego konta, ale wydaje mi sie ze niektorzy ludzie to po prostu nie maja innego zycia oprocz portali spolecznosciowych, a jak juz maja to i tak musza wszstkim sie dzielic na nim ...;)