Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HOT SPOT 77777 praca w mojej miejscowości i potrzebuje porady

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mruga jestem świeżo po maturach i postanowiłam zacząć szukać pracy. Trafiłam na ogłoszenie, że w mojej miejscowości otwiera się nowy HOT SPOT (no wiecie, maszyny z grami i te sprawy), wysłałam CV i dziś byłam na rozmowie. Mój pracodawca spóźnił się ponad pół godziny! Dowiedziałam się, że praca po 12 godzin, będą jeszcze dwie dziewczyny i uwaga: bez żadnej umowy. Powiedział, że będzie nam płacił tygodniówki, 5 zł/h, a ponadto te maszyny są nielegalne i w każdej chwili może wpaść kontrola. Powiedzcie mi co myślicie? Pchać się w to? Czy sobie odpuścić? Bo boję się, że np mi nie wypłaci, a ja mu wtedy nigdzie nie udowodnię, że tam pracowała. Piszcie, może któraś z Was pracowała w takim miejscu? Jakie miałyście wrażenia?

Gość gość
jezeli nie masz mozliwosci gdzie indziej pracowac, to idz. ale warunki szczerze mowiach ch.jowe

Gość gość
ja pracowalam, najgorsze sa nocki bo sporo klientow i to najczesciej mocno podejrzanych. nie polecam bo mimo ze praca generalnie latwa, siedzisz 12 h i pierdzisz w stolek, czytasz ksiazki, ewentualnie masz do dyspozycji tv (ja mialam) to: tracisz zycie osobiste bo albo jestes w pracy albo odsypiasz i tak w kolo macieju lekko sie stresujesz pijanymi/podejrzanymi typami nie wysypiasz sie slaba kasa. le decyzja nalezy do Ciebie