Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

P******e polskie prawo

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie którzy po 18 roku życia siedli na wózek inwalicki nie należy im się ręta bo nigdzie nie pracowali , a po szkole specjalnej je otrzymują , znam przypadek jak mojej znajomej syn ukączył taką szkołe ma rętę którą przeznacza na picie i papierochy jest normalnym człowiekie , dlaczego taki nie może iść do pracy chodzby zbierać papierki , albo grabienie liści . No tak zapomniałam to jest Polska i nasze p******e prawo.

Gość gość
Dobrze nazwane p******e prawo . Czego można oczekiwać żyjemy w zakłamanej polsce :-(

Gość gość
Podajcie jeszcze jakieś absurdy z naszego wspaniałego prawa jesli znacie

Gość gość
najbardziej wkurza mnie to że jak mam własną firmę to państwo wymaga ode mnie płacenia za wszystko jak za zboże i to podwójnie. Muszę płacić zus-bardzo wysoki. Kupując towary płacę podatek dla państwa i oczywiście jak je sprzedam to też bo przecież raz nie wystarczy. Nie mam jakiejś szumnej firmy, dochodu około 7 tys mc ale oczywiście vat-u i innych d**erelsów 1300 zł za friko, że se zarobiłam. Jednak jak zakupię samochód na firmę to ten vat pójdzie mi przynajmniej w samochód a nie do darmozjadów z rządu.

Gość gość
Do marka krupskiego może i jestem tępaczką bo nie znam języka polskiego ale znam za to kulture i umię się zachować w przeciwięstwie do ciebie pewnie pewnie pracujesz przy korycie a jak znam powiedzenie udesz w stół a nożyce się odezwą

Gość gość
Gościu święta prawda :-)

Gość gość
W/ p/i/ź/dz/i/ na w/y/g/w/i/ź/dz/i/e. Nikt cię tu nie zapraszał to skoro robię błędy to po co tu wchodzisz i czytasz wąd stąd

Gość gość
ustawa o ochronie lokatorów Nie możesz legalnie wywalić baby z dzieckiem czy w ciąży nawet jak ci nie płaci czynszu i zadłuża mieszkanie :P

Gość gość
Można wywalić sądownie , ja się pozbyłem w taki sposób :-)

Gość gość
To trzeba nie mieć sumienia i serca :-P