Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość samotnanawsi

Czy ja jestem chora? Mam się zmienić?

Polecane posty

Gość samotnanawsi

Czy mi odbiło na lep z dobrobytu czy to mój mąż jest nienormalny? Mamy domek mały jest stary w domu biednie sufit caly do remontu.W łazience okna nie ma jest folią.Okna wszystkie Stare.Dom cały do remontu.Trawa zarosnieta wszędzie.Mieszkam na wsi.Mam 3 km do miasta nie mam prawa jazdy więc przychodzi taka kobieta i.mi sprząta i robi zakupy bo jestem w 39 tygodniu ciąży.Mam jedzenie i spanie.Nie mam koleżanek bo od roku dopiero tu mieszkam.Mam nawet myszy w domu.Maz za granicą zarabia a ja siedzę w domu i się nudzę.Nie mam co robić.torbę mam spakowana już.Na spacer nie pójdę bo ciężko mi już.Dzwonię do męża i mówię że nie mam co robić i że mi smutno a ten mówi że z dobrobytu.A Ja czuje się uwieziona.bo jestem w ciąży mieszkam na wsi i nie znam tu nikogo.Tylko leżę tydzień i czekam na nie go.Czy Ja mam się zmienić? Czy to on ma rację? Mówi ze Ja go męczę i narzucać mu że to jego wina.Co o tym myślicie? Bo Ja ciągle płacze a kocham go On mnie też. On jest cierpliwy i zniesie to mówi.Ale Ja już nie chcę go ranić.On mówi że ciągle musi być na moje.I że mu przegrywam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować