Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zle mi z tym

Muszę oddać psa, pomocy :(

Polecane posty

Gość Zle mi z tym

Witam, jestem w zagrozonej ciazy. Mam nakaz bezwzglednego lezenia z powodu ciaglych krwawien i plamien. Powodem, dla ktorego zakladam temat jest moj 6-letni pies. Jest kochany, mamy go od szczeniaka, ale nie mozemy zapewnic mu tego czego potrzebuje. Kiedys mieszkalismy w domku, obecnie w bloku. Nie moge wychodzic z nim na spacery. Musi czekac az maz wroci z pracy. Z tego powodu jest nieszczesliwy, calymi dniami lize lapy.. Ja jestem nieszczesliwa razem z nim. Mam wyrzuty sumienia,ale jestem zmuszona go oddac. To mieszaniec spaniela. Byc moze ktos z Was zna kogos kto ma podworko i chetnie przygarnalby pieska? Nie jest agresywny. Ani do zwierzat,ani do ludzi. Pewnie zaraz posypia sie wyzwiska w moim kierunku,ale uwierzcie,ze naprawde jest to przemyslana decyzja i jedyna... Pies meczy sie siedzac caly dzien w domu. A kocha biegac...

Gość Zle mi z tym
Jestem w okolic Warszawy

Gość gość
zabawka sie znudzila po 6 latach

Gość Zle mi z tym
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Pies siedzi calymi dniami w domu, ma depresje. Szukam mu domu,gdzie bedzie szczeliwy. Ja niestety z powodu zagrozonej ciazy nie moge mu zapenic tego,czego potrzebuje. Ale jasne.. Najlepiej na sile zostawic go z nami,mimo,ze sie meczy po to,zeby inni na mnie krzywo mie patrzyli... I olac zagrozona ciaze..pies wazniejszy...

Gość gość
Zawsze znajdziesz kogoś chętnego kto będzie z nim wychodził za parę groszy.Możesz też pogadać z sąsiadami - jeśli któryś ma psa to może zgodzi się zabierać także twojego jak będzie szedł na spacer ze swoim.

Gość gość
to po co głupia cipo przeprowadzałaś sie do bloków nie myśląc o psie?:o lecz sie kretynko, sama sie oddaj jak zabawke

Gość Zle mi z tym
Bardzo wysoki poziom prezentujesz gosciu :) Jezyk ze slumsow,wiec pewnie tm mieszkasz i nie masz problemu z ogrodkiem dla psa ;)

Gość gość
wywiez do lasu i po klopocie

Gość gość
To samiec czy samica?