Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy dzień jesieni

Czy macie marzenia nie związane wprost z finansami?

Polecane posty

Przeważnie każdy ma jakieś tam plany, marzenia ale do ich realizacji potrzebne są fundusze. A może ma ktoś marzenie nie związane bezpośrednio z pieniędzmi?

Gość gość
Oczywiscie, ze tak. Chcialam znalezc odpowiedniego partnera i byc szczesliwa kazdego dnia. I sie spelnilo,

gratuluję

chciałabym mies fantastycznego przyjaciela, ale nie kobietę... i nauczyć sie tańczyć

Gość gość
zadnych jestem skrajna materialistka nawet zeby korzystac z tlenu potrzebna jest kasa :D a przeciez nie kupie se lacza za20 zl, co to sie strona w pol godz laduje

Gość gość
Naprawde nikt nie marzy o szczesciu z odpowiednia osoba u boku?

Gość gość
zart se stroisz z pogrzebu a kim jest odpowiednia osoba i co rozumiesz pod pojeciem szczescie? :classic_cool:

Gość gość
Jesli nie wiesz co to szczescie to widac nigdy go nie doswiadczyles. Ale prawda jest taka, ze jak sie nie jest szczesliwym to ciezko wszystkie inne marzenia (tak, te materialne tez) zrealizowac.

Gość gość
moje marzenie, który nigdy sie nie spełnią: - by był pokój na świecie, nie był wojen, był spokój... bez tego nigdy nie będę szczęśliwa, ciągle czuję lęk i strach podświadomie, kiedy widzę ogrom cierpienia

Gość gość1234432
chciałabym mieć kogoś kto mnie pokocha i z kim będę szczęśliwa, ale to raczej jedno z tych marzeń które się nigdy nie spełnią :(

Gość gość
jeśli w realizacji marzeń ciągle przeszkadza brak pieniędzy to warto zacząć oszczędzać...tu jest fajny blog o tym: www.finansedomowe.blog.pl

Gość gość
Mam takie marzenie i wierzę, że wkrótce się spełni. Chcę wyeksmitować mojego jeszcze męża [sprawa rozwodowa w toku] do kochanki. Niby wszystko idzie po odpowiednim torze, niedługo doczekam się rozwodu, mam środki, żeby spłacić męża [pomoc rodziny], dziecko zostanie ze mną, ale on teraz utrudnia, usiłuje do mnie wrócić, udaje, że chce utrzymać rodzinę, sprawa się przeciąga. Do mnie powrotu nie ma, ale stresuję się tą sytuacją, chciałbym mieć już wszystko za sobą.

Gość gość
jest wiele rzeczy których nie można kupić: zdrowie, talent, miłość...