Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schodzi mi skora w uszach pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od kilku miesiecy schodzi mi skora w uszach. Jak wkladam palec to czuje takie strupy. Jak to zdrapie to leci troche krew. Za uszami mam czerwone plamki, a na nich biala sucha skore. Mam tez problem z brwiami. On juz trwa od jakiegos roku. Swedza mnie i schodzi mi z nich skora. Stosowalam Travocort na te brwi, ale nie pomaga. Od kilku miesiecy mam tez problem z lupiezem. Nizoral na mnie kompletnie nie dziala, a kiedys pare lat temu jak mialam jakis epizod z lupiezem to dzialal od razu. Glowa mnie swedzi, ale tylko wieczorem. Czasem wisza mi na wlosach takie platy suchej skory. Jak je wyciagam to one w srodku maja taka mala kropke ciemnego koloru (podobne farfocle wyciagam z uszu). Glownie na dole glowy czuje ze mam az takie skupiska strupow. Od kilku dni nad brwiami mam tez takie male czerwone plamy, ktore sa suche i twarde i swedza. Czy to moze byc luszczyca ? Wiem, ze musze isc do dermatologa, ale wole wczesniej uzyskac na ten temat jakies informacje od osob, ktore na to choruja.

Gość gość
chodzisz do solarium?

Gość gość
a czy z luszczycy da sie wyleczyc???czy to mi tak zostanie???

Gość gość
o jezu, a czy to sie rozprzestrzeni na cale cialo?

Może się rozleźć po całym ciele ale nie musi. Trudno wyczuć czy się rozleźie.

Gość gość
może to nużeniec