Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie , strasznie chce rozwiac swoje watpliwosci dlatego moze wy mi cos doradzicie . Jakos 6 dni temu mialy mi sie skonczyc tabletki biale z blistra i mialam zaczac brac 4 placebo ale ze wzgledu na wyjazd weekendowy chcialam przelozyc go o 3 dni wiec pominelam placebo i zaczelam brac biale z nowego blistra ale w 3 dzien wzielam rano tablete okolo 9-10 i wypilam sporo wina , puzniej tak wyszlo ze kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i on skonczyl we mnie , no a potem wybralismy sie na obiad i okolo 13-14 zwymiotoalam wszystko , i teraz sie boje bo od 3 dni nie bralam zadnej tabletki bo czekam na okres , czy moge byc w ciazxy !?

Gość gość
czekaj: wzięłaś rano tabletkę, tuż po tym wypiłaś sporo wina i o 13 wymiotowałaś? Niezły z Ciebie aparacik :D Jesteś dojrzałą kobietą? Jesteś zdrowa? Uprawiasz seks? To znaczy, że możesz być w ciąży.

Gość gość
no tak akurat wyszło , jestem zdrowa a mam 19 lat więc jeszcze wolałabym w ciązy nie być

Gość gość
Nie wiem, jak to jest z tymi nowymi tabletkami, ale przy tych, które ja kiedyś brałam (21/7dni przerwy) było info, że jeśli chyba w ciągu 5 (??) godzin nastąpią silne wymioty lub biegunka, należy zastosować dodatkowe zabezpieczenie do końca cyklu. A tego, czy jesteś w ciąży czy nie, dowiesz się za kilka tygodni ;)