Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o trójkącie z ciężarną 8 miesiąc.

Polecane posty

Gość gość

Miałam taki było bosko.Mąż szalał z podniecenia.Oczywiście przy porodzie był tylko mąż bez kochanka.

Gość
Trójkąt, z mężem i kochankiem, w ciąży... Na redtube zabrakło by miejsca na tagi przy filmie z tego wydarzenia ;-)

Gość gość
A może daj maila to sobie zmienisz kochanka

Gość gość
czemu nie warto spróbowac nowych doznzn :)

Gość gość
To daj maila

Gość gość
Dodam do tego trojkąta myślałam,że mąż nie będzie chciał wejść z kochankiem razem w cipkę.Nie miał żadnych oporów.Początkowo był problem by się zgrali.Takiego Wspaniałego seksu nie przeżyłam nigdy wcześniej.Ale za to miałam łatwiejszy poród po takiej gimnastyce.Dziękuję za zainteresowanie lecz nie chce zmieniać kochanka bo się Dobrze dogaduje z mężem.A o to chodzi by byli wszyscy aktywni w takim seksie i zadowoleni.

Gość gość
To gdy mąż będzie się dobrze dogadywał z kochankiem to my w tym czasie byśmy mogli ..... wiesz co

Gość gość
Nie musisz wierzyć twoja sprawa.Ja swoje wiem pomimo,że było to jakiś czas temu.

Gość gość
Takie blachary to na 6 pietrze mieszkaja.......

Gość gość
ja *****lem swoja zone jak byla w 7 miesiacu ale tylko od tylu a potem to urodzila corcie i super ale teraz to moja jest inna seks nudny ona nudna i siedze na kafeterii zamiast z nia sie wscikac w lozku

Gość gość
Nie dała bym się dymać dwóm facetom w ciaży.Ale mąż mnie kochal nawet rano przed porodem ,a wieczorem razem rodzilismy.Bo mąż jest zawsze przy badaniu pochwy u ginekologa i wspierał porody.Po porodzie ok.miesiaca mąż juz na moje pragnienie wszedł do pochwy by mnie rżnąć.Wcześnie wyjął pierwsze szwy ,które przeszkadzały.

Gość gość
jesteście nieapetyczni :o

Gość gość
czy na kafe siedza teraz sami psychole i psychopaci? :D :o :o

Gość golabek pokoju
:D Widac rozwoj tych twoich chorych fantazji z pochwa i ginem. Doceniamy i czekamy na ciag dalszy :p

Gość gość
A mnie się podoba kwestia z ginem bo to często napalony facet widząc tyle młodych często c**ek.Dlatego chodzę do kobiety z mężem na badanie ginekologiczne.

Gość gość
Ja prdl co drugi post w tym temacie pisze ten chory psychicznie podszyw od ginekologow, idz sie lecz kretynie.

Gość gość
Jesteś osobą ość ograniczoną okreslając ludzi powierzchownie.A ginkolog to zwykły facet i można o nim pisac nie stoi ponad prawem.Sa dobrzy i niedobrzy w każdym zawodzie.

Gość gość
!6,56 A co pocwa to temat tabu?Jasteś zacofaną osobą.Przeciez to naturalne by maż uczestniczyl w zyciu rodziny i był przy badaniu pochwy swej kochanej i pomagal przy porodzie!

Gość gość
Obecność męża przy badaniu cipki u ginakologa czy porodzie w nie których krajach wyżej postawionych cywiliazcją to norma.A co do trókąta w ciąży jak wszyscy są szczęśliwi i zadowoleni dlaczego nie?Nie powinien ktoś krytykować.