Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość yhhhh

czy to moze oznaczac ciaze ?yhh

Polecane posty

Gość gość yhhhh

Witam . Kochalam sie z chlopakiem 10 dni po miesiace po obliczeniach podobno byl to dzien owulacji , dwa dni pozniej dostalam wieczornego rozwolnienia i na drugi dzien o tej samej porze nastpenie bolal mnie brzuch jak na miesiaczke , kregoslup , uda , gdy wypilam jedno piwo i to z sokiem w nocy obudzilam sie z checia na wymioty , ciagle chce mi sie jesc , jest mi raz goraco raz zimno , ucisk macicy gdy leze , i wydaje mi sie ze mam inaczej twardy brzuch , pobolewaja mnie piersi i jak dotykam to sutki . I tak juz jest od 2 tygodni a od stosunku do okresu mialam jeszcze 3 tygodnie , teraz powinam dostac za 6 dni . Czy to moze oznaczac ciaze ? czy 3 tygodnie przed ostrzegac o okresie ? prosze o pomoc :(

Gość gość
mi wyszły 3 pryszcze :classic_cool: na twarzy i miałam twarde piersi innych objawów nie obserwowałam

A wiesz że 2-3 dni po zapłodnieniu nie ma jeszcze ŻADNYCH zmian w organizmie świadczących o ciąży?

Gość gość
przy pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow do konca oprocz rosnacych piersi i brzusza , teraz mam tak dzwine objawy ze niewiem co moze o tym swiadczyc :(

Gość gość
Objawy mogą, ale nie muszą, wystąpić kilka dni przed spodziewaną miesiączką. Sam proces zapłodnienia może trwać nawet 14 dni, więc 2-3 dni po stosunku kobieta nie może odczuwać aż takich objawów. Pozdrawiam, Ewa S. ginekolog-położnik

Gość gość
Jeśli bierzesz ładnie regularnie tabletki bądż stosujecie według zaleceń inna formę antykoncepcji, szanse na ciąże sa nikłe. Jeśli nie, istnieją tabletki 72h po. A jeżeli to nie to albo usuwasz do tygodni za pomocą womenonwaves, albo rodzisz. Proste.

Gość gość
2-3 dni po zakonczonym stosunku we mnie wystapilo rozwolnienie a potem bol brzucha , piersi itp czy to moze oznaczac zblizajacy sie okres 3 tygodnie przed spodziewanym dniem ?