Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzydziestkazerozero

Fantazja ... Mam ochotę na młodego

Polecane posty

Gość gość
Mam 18 lat i chętnie cię poznam. Od dawna myślę o dojrzalej kobiecie. Tomasz.klima@onet.pl pozdrawiam.

Gość gość
Pewnie już znalazła *****cza, bo temat z ponad dwóch miesięcy, zatem pisanie jest chyba daremne już.

Gość gość
O Cynik to ty taki młody jesteś?

Gość gość
Mam ochote na dojrzałą kobiete, mam 18 lat, czy to jest normalne ?

@Trzydziestkazerozero Jak mialem 16 lat marzylem o spotkaniu z taka kobieta jak TY:):):) Pozniej mialem pierwsza kobiete w swoim wieku oboje mielismy po 17 lat. Ona byla doswiadczona ale na pewno nie tak jak Ty i bylo super naprawde ostre rzniecie a nastepnie kilka dziewic pod rzad. Ale ta dojrzala kobieta caly czas siedziala mi w glowie:):):) Zaluje ze wtedy cie nie spotkalem taka doswiadczona kochanka duzo starsza moim zdaniem jest idealna na pierwszy raz:) Wiec moze spelnisz marzenie jakiegos mlodego chlopaka:) Ja bym to tak zrobil na Twoim miejscu w 1. Wstaw w stopke tak jak Wilk maila specjalnie pod ten temat zeby ci jakies trolle nie zapchaly normalnej skrzynki 2. Napisz jasno jakiego szukasz w jakim typie fizycznym moze wstaw jakies link do jakiegos zdjecia mlodego faceta w typie jaki szukasz i niech wysylaja ci swoje nagie zdjecia. Mysle ze bez problemu to zrobia 3. Wybierz kilku ktorzy ci sie podoboja i umow sie z nimi na kawe wjakims publicznym miejscu tam dokonaj ostatecznego wyboru. Bez problemu przyjada nawet z drugiego konca Polski do Krakowa na spotkanie. Chyba z e cchesz go nadluzej to wtedy wybieraj tylko tych z okolicy tak do 150 km 4. Jak dokonasz wyboru umow sie z nim na taki przynajmniej 3 dniowy wyjazd tak zeby byly minimum 3 wspolne noclegi Zabierz go do miejsca w takim klimacie bedzie zachwycony http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwaters-camp-residence-dan-joseph-architects/ 5. Jak to bedzie jego pierwszy okaz mu duzo czulosci i wyrozumialosc bo pewnie bedzie tak podniecony ze pierwszy orgazm bedzie mial zaraz jak go tylko zaczniesz piescic. Wiec zaczal bym na Twoim miejscu od orala z polknieciem jego nektaru. Wtedy sie uspokoi i nastepny raz bedzedzie juz trwal dluzej ale szalu sie nie spodziewaj bedzie nieporadny. Ale masz 3 dni zeby go troche podszkolic:) Ten pierwszy jest dla mezczyzny bardzo wazny to duza odpowiedzialnosc zapamieta cie na cale zycie wiec postaraj sie zostawic mu mile wspomnienie. Chwal go jak najwiecej nawet na wyrost to zbuduje w nim pewnosc siebie na cale zycie:) Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość Kamilxxx96
Mam 19 lat , niebieskie oczy , blond włosy i 183 cm wzrostu , prosze o kontak mailowy 1ckamilg@gmail.com

Gość mam tylko 17 lat
trzydziestkazerozero 2014.09.23 Wy tak na prawdę? Z tego wszystkiego idę się pobawić sama z sobą zeby przemyśleć jak takie spotkanie powinno wyglądać. Jestem z okolic Krakowa. Hej, napisz do mnie. @: olek12345@spoko.pl :) ośmiel mnie troche, jeszcze tego nie robiłem..17 lat