Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwiafanka22

Krol Lew

Polecane posty

Gość lwiafanka22

Hej, postanowiłam że z okazji 20-lecia filmu animowanego:,, Król Lew'' zamieszcze o nim ten ze wlaśnie wątek. Kazdy z nas doskonale zna te historię i z pewnością potrafi zacytować niejeden dialog lub piosenke.Na pewno plakaliście na niektórych scenach, bo nie sposob nie uronić łzy na tym filmie (dla mnie to bardziej film animowany niż bajka). W zwiazku z tym chciałabym sie dowiedzieć jak po latach oceniacie ,,Krola Lwa'', czy zmienił sie wasz stosunek do niego, pogląd, jak posztegacie go teraz jako dorośli już ludzie, ale i dzieci też chetnie mogą sie wypowiedzieć, jaka scena Was najbardziej wzrusza, ktorego bohatera kochacie, a ktorego najchętniej posłalibyście w mroczna przepasc, no i jak wypada on w dzisiejszych czasach na tle tych okropnych wg mnie bajek z bohaterami wykreowanymi przy pomocy komputera. Chcialabym zaznaczyć że mam 22 lata, ale ,,Króla Lwa'' uwielbiam i tak juz pozostanie.

Gość gość
ja też mam 22lata ale nie oglądałam nigdy w życiu tej bajki a dlatego że moi rodzice nie byli aż tak bogaci żeby pójść ze mną do kina czy kupić mi kasetę no co ja piszę ja nawet odtwarzacza nie miałam

Gość gość
nie każdy miał tak bogatych rodziców jak ty autorko

Gość lwiafanka22
Przepraszam, chce zaznaczyć, ze film ten otrzymalam w prezencie od mojej cioci, nie od rodzicow ich rownież nie byloby stac na tę kasete

Gość gość
a ja oglądałam i musze przyznać że jest świetny, wręcz ponadczasowy

Gość gość
Króla Lwa w sieci w orginalnej wersji z 1994 roku z db pl mżna obejrzec w pełni legalnie na www.kinomann.pl