Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wojna na wózek

Polecane posty

Gość gość

Witam! Proszę, pomóżcie. Mam problem, urodziłam w lipcu dziecko, na które długo czekałam. Niedaleko mieszka teściowa i moja szwagierka. Szwagierka totalnie oszalała na punkcie mojego dziecka. I problem jest taki, że za każdym razem, gdy wychodzę na spacer, to ona mnie jakoś dostrzeże i już leci. Robi wszystko, by zabrać mi wózek! Wchodzę do sklepu, no to hop do wózka, poprawiam dziecku czapkę, znów to samo. Zabieram jej wózek, bo to moje dziecko, ja chce je prowadzić! Ona wtedy się obraża i dochodzi do kłótni. Co mam robić? Uważa, że ja się jeszcze najeżdże. Ja jej wózka na spacerach nie zabieralam, gdy jej córka była mała. Buu :(

Gość gość
oj daj jej niech się pocieszy potem znudzi jej się i zostawi cię i dziecko w spokoju im bardziej będziesz z nią walczyła tym bardziej będzie ci lecieć do bachorka

Gość gość
wiesz jak to jest, ona juz wozka pewnie nie ma kilka lat, nie wiem ile jej corka ma lat, ale prowadzenie wozka to przyjemnosc i moze ona tego potrzebuje...jednak nie daj soba rzadzic, Twoje dziecko i to Ty decydujesz kto ma je wozic