Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i uprawiam seks a moi rodzice

Polecane posty

Gość gość

To znaczy mama kupiła mi tabletki, natomiast ojciec jest innego zdania. Wziął mnie dzisiaj do siebie na rozmowę i zaczął tłumaczyć mnie, że to mój chłopak powinien myśleć o prezerwatywie bo dla mnie te pigułki mogą być szkodliwe wspominając o tym, że nie będę mogła mieć w przyszłości dzieci, tabletki są rakotwórcze a potem jak usłyszał od mojego chłopaka, że w gumce jest niewygodnie to kazał mi wyjść i słyszałam ich rozmowę. Mój ojciec dał mu kondomy i powiedział, że pod takim warunkiem możemy się spotykać a mnie kazał wyrzucić wszystkie tabsy.

Gość gość
Niestety ma Ojciec Racje bo po latach będziesz miał Poważny Problem zdrowotny nawet RAKA!!.Ja miałami mam zawsze przy kazdym badaniu u ginekologa męża kiedyś chłopaka nawet na fotelu nie wstydzą sie go bo to jest najbliższa osoba.Raz nam powiedziłą ginekolog przy badaniu pochwy by unikać barania tabletek antykoncepcji i wyjaśnil właśnie tak.Może dlatego,że byl mój chłopak teraz maż.Wspierał porody mąż i powinno się zwracac uwage na badanie pochwy bo dochodzi bradzo często do zakażeń.Rekawiczki chronia tylko lekarza nie pacjenta!!A mamy Prawo do obecności Osoby Blieskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów Ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta,gdy wyprosza to płaci placówka odszkodowanie Pacjentowi.A dodam,ze polki są czesto zacofane i wstydzą sie chłopaka czy męża przy badaniu a obcefo faceta ginekologa nie ciemnogród!!!

Gość gość
ale ten twój ojciec jest obleśne chamidło, z córką o takich sprawach rozmawiać chore :( tfu :(

Gość gość
Do 22,46 to nie średniowiecze i ma jej ojciec Rację.Przeciez żyjesz w średnoiowieczu człowieku.U nas rozmawia się o wszystkim z dziecmi,mąż jest wlaśnie przy kazdym badaniu u ginekologa nawet cipki i przy narodzinach Naszych dzieci.A ty jesteś by krytykować wszystkich nie mając racji i mnie skrytykujesz ,może jesteś ginekologiem i masz pofity ze sprzedaży trujacych tabletek antykoncepcyjnych!!!

Gość gość
boże mój ojciec ze mną o wszystkim gada i mnie wspiera, o tym też, sam się podpytał czy nie trzeba mi kasy dołożyć na zrealizowanie recepty. biorę tabsy i mam się świetnie, wyrównany cykl, seks bez strachu, nie zmniejszyły mi nawet libido ani nie mam jakiś skutków ubocznych..

Gość misia0000
To może zrób ojcu dobrze bez gumki i zobaczy jaka to różnica. Ja mojemu kiedyś zrobiłam loda i powiedział że matka jest cienka w porównaniu ze mną.

Gość gość
haha dobre to bylo. kochajaca ma mamusie

Gość gość
Ojciec ma racje. Ja w swoim zyciu bralam juz chyba wszystkie mozliwe tabletki anty i teraz mam problemy zdrowotne i strasznie zaluje. Nie truj sie.