Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest być atrakcyjną dziewczyną?

Polecane posty

Gość gość
A ja jestem ladna i inteligentna. Poza tym mam wiele talentow i szeroka wiedze ogolna, wiec nie koniecznie ma sie jedno lub drugie :P Wy dziewczyny macie pecha.

A kto twierdzi, że ma się jedno albo drugie? Ja na urodę nie narzekam, na inteligencję też nie. Za charakter nie ręczę, bo mam trudny. Cóż, nie ma ludzi idealnych.

Gość gość
Dziewczyny na poczatku tematy pisaly, ze jedni maja intelekt, a inni maja twarz ;)

Gość gość
Ja mam jedno i drugie,ale co z tego,jak jestem niesmiala.

Gość gość
Pozytywne strony sa oczywiste,wiec moze napisze troche o tych negatywnych dla tych,ktorzy nadal sie ludza,ze piekne kobiety maja zycie uslane rozami ;) U innych kobiet bedziesz miala przesrane na calej linii,niestety.Beda roznosic o tobie nieprawdziwe plotki,beda patrzec,gdzie by tu tobie dowalic a przede wszystkim beda probowaly za kazda cene podkopac twoje poczucie wartosci,zeby sobie zrekompensowac fakt,ze sa brzydsze.Przewaznie tak jest,ze zostaje tobie tylko meskie towarzystwo bo u innych kobiet nie bedziesz miala zycia. To by bylo na tyle :)

Gość gość
To co piszecie o braku życia ze strony kobiet jest śmieszne. Znajdzcie sobie równie atrakcyjne damskie towarzystwo i po problemie. Pewnie czerpiecie satysfakcję z tych zazdrosnych uwag a udajecie że was to dotyka. Hipokrytki.

Gość gość
12.30 jestem atrakcyjna, ale to z kobietami mam przyjaźnie, a nie z mężczyznami, może to kwestia jaka ty jesteś dla innych kobiet, a nie że wszyscy zazdroszczą i chcą dowalic? rzadko miałam problem ze zjednaniem sobie kobiety, i nigdy nie patrzyłam na inne kobiety z góry...

Gość gość
może to kwestia jaka ty jesteś dla innych kobiet, a nie że wszyscy zazdroszczą i chcą dowalic? x Tylko sek w tym,ze one i tak ci tylek za plecami obrobia,chocbys byla uosobieniem zyczliwosci i dobroci.Juz to wielokrotnie przerabialam.

Gość gość
gość dziś To co piszecie o braku życia ze strony kobiet jest śmieszne. Znajdzcie sobie równie atrakcyjne damskie towarzystwo i po problemie. Pewnie czerpiecie satysfakcję z tych zazdrosnych uwag a udajecie że was to dotyka. Hipokrytki. x Tak,bardzo przyjemne to jest,jak uslyszysz od jakiejs bardziej zyczliwej osoby,ze pewna pokrzywdzona (bo brzydsza) panienka wszystkim rozpowiada,jaka to z ciebie wredna,pusta i tepa suka.

Gość gość
21:51 nie spotkalam się z takimi zachowaniami kobiet, to raczej ze strony mężczyzn którym dałam kosza doświadczałam chamskich zachowań i obgadywania.

Gość gość
21:51 Takie sytuacje zdarzają się też brzydkim osobom i niekoniecznie z zazdrosci. Są ludzie i taborety. Nie usprawiedliwiaj wszystkiego zazdrością o rzekoma urodę bo to smieszne. Wielokrotnie na własne oczy widziałam ponizanie obiektywnie atrakcyjnych kobiet tych brzydszych a nie odwrotnie tak jakby czuły się lepsze i miały prawo po innych jeździć z racji swojego wyglądu.

Gość gość
Wielokrotnie na własne oczy widziałam ponizanie obiektywnie atrakcyjnych kobiet tych brzydszych a nie odwrotnie tak jakby czuły się lepsze i miały prawo po innych jeździć z racji swojego wyglądu. x Ja nie ponizalam nigdy tych brzydszych wrecz przeciwnie,bylam dla nich mila a one potraktowaly mnie jak smiecia.I to juz tyle razy,ze dalam sobie spokoj.

Gość gość
Zycie. To nie znaczy jednak że jest to norma. Poza tym może tylko ty się uważasz za bardzo atrakcyjna a powod był zupełnie inny takiego zachowania.

Gość gość
Ja nie jestem ani ladna ani inteligentna no coz. Zdarza sie, ze ludzie mnie lubia bo jestem troche smieszna i wale dziwne miny na zdjeciach, jestem roztrzepana i taka jakas ze ludzi rozbawiam. No zycia mi to nie ulatwia, mam depre ale robie za klauna na codzien.

Gość gośćbylekto
To ja chyba mam strasznego pecha , bo nie dość że jestem brzydka to jeszcze i głupia. .. Ale trudno się mówi. Smutno bo smutno, żyć trzeba, przyzwyczaiłam się już do samotności :) Na szczęście zwierzeta nie oceniają ;)

Gość gość
gość dziś Zycie. To nie znaczy jednak że jest to norma. Poza tym może tylko ty się uważasz za bardzo atrakcyjna a powod był zupełnie inny takiego zachowania. x Nie,nie tylko ja :) Mam w domu lustro a poza tym widze reakcje ludzi na ulicy,ktorych nie znam.Nie mam problemow z percepcja.

Gość gość
Bycie atrakcyjna nie jest łatwe , większość facetów liczy na jedno ... owszem właśnie zdarza się częste przepuszczanie w drzwiach i uśmiechu itp ale tez bardzo ciężko jest wyłapać naprawdę wartościowego faceta, to jął loteria , i trzeba się z tym liczyć ja np mam o tyle zle ze np tez w klepkach kupując % jestem proszona o dowód bo mam typowo słodki wygląd a mam 30 lat, nie jest to takie super jakby się wydawało można się niezłe w życiu naciąć

Gość gość
Aha i mam odwieczny problem z laskami, one poprostu mnie nie lubią tu gosc z postu wyżej

Gość gość
dziś To pewnie znasz ten bol ;)

Gość gość
Dopiero teraz dziewczyny zaczynaja mi pisać i mówić jak to ja nie wyglądam , jak złożyły sobie życie

Gość gość
wy to tak przezywacie, przeciez jest tyle ladnych dziewczyn na ulicach. Przesada, raczej styl bycia powoduje, ze ludzie sa tacy a nie inni. Ewentualnie dziwne otoczenie, nie wszedzie tak musi byc.

Gość gość
Ja zdałam prawo jazdy mimo wieeeelu błędów bo instruktor chciał mnie poderwać. Zagadywał cały egzamin a na końcu właśnie pozwolił mi zdać, a tak naprawdę ten egzamin powinien się zakończyć na placu.

Gość gość
To niezły podryw, faktycznie

Gość gość
gość dziś Nie dałaś się poderwać, więc pozwolił Ci zdać, żebyś zginęła w wypadku... o, taki zawistny :P

Gość gość
Podobno ladna ma lepiej i w zwiazku, bo facet staje na glowie zeby ja zatrzymac, tak nie jest w przypadku inteligentnej brzyduli.No niestesty czesto to te ladne sa w pakiecie tez inteligentne, tylko tak wychowywane ze "wykszlalcenie nie jest ci potrzebne, jestes doskonala", zas brzydule ciezko pracuja zeby cos osiagnac i stad lepsze wyniki i opinia madrzejszej.Ja np za granica nauczylam sie obcego jezyka tak zeby swobodnie rozmawiac, ale kosztuje mnie to wiele pracy,a ladna kolezanka nie uczyla sie bo nie chciala, ale widze ze lapie swietnie i jak bym miala taka blyskotliwosc mowilabym jak obywatel kraju i moglabym studiowac czy zostac tlumaczem, nie wspominajac o obywatelstwie Tez jak ktos wspomnial, uwazam ze dla nas paszczurow tylko starsi panowie i kulturalni zonaci I dzieciaci mezczyzni sa mili, mlodzi single nawet dzien dobry w pracy czy w bloku nie powiedza, a im ladniejszy tym bardziej w tym utwierdzony.Sasiad nigdy mi czesc nie powie, mojemu mezowi owszem, zas jego dziewczyna czy zona to wyjatkowo mila babeczka, przeciwienstwa jesli chodzi o nastawienie do ludzi.Pracuje nieraz w szkolnej stolowce, przy zwrocie naczyn w dobrym tonie powiedziec dziekuje, tak robi czesc dzieci, wszystkie nauczycielki i z nauczycieli jedynie starsi i/lub niespecjalnie urodziwi, jest pare mlodych przystojniakow o hollywodzkiej urodzie to dziekuje nie powiedza, choc ostatnio jeden cos pisnal.Zadna z nas w kuchni do pieknosci nie nalezy lub jest juz starszawa, mysle ze jakby byly se mlode I ladne dziewczyny to by chcieli pogadac o tym jedzeniu niby

Gość gość
Nie jest do końca tak, jak widzą to osoby uważające się za nieurodziwe. Tzn, to że jestem ładna nie zmienia drugiego człowieka. Buc i cham pozostaje chamem, a osoba miła i serdeczna jest taka dla innych bez względu na ich urodę. Niesprawiedliwe traktowanie spotyka nas ze strony ludzi, którzy nie mają skrupułów przed takimi zachowaniami, a nie ze względu na brak urody czy urodę. Wszystko siedzi w człowieku, i choć naturalne jest że na osobę którą uznajemy za atrakcyjną, patrzymy przychylniejszym okiem i jesteśmy bardziej skłonni do flirtowania czy nawet dłuższej pogawędki, to są tak naprawdę nic nieznaczące drobnostki. Bądźmy po prostu dobrymi i miłymi ludźmi.