Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rks123

Pomozcie w doborze studiow

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam 2 dni na podjecie decyzji. Do wyboru logistyka lub finasne i rachunkowosc. Moglibyscie podpowiedziec ktory kierunek wedlug Was bylby lepszy? Moze Ktos jest po tych kierunkach i moglby powiedziec cos o tym czy jest po tym praca. Jesli sie nie zdecyduje to pojde dopiero za rok.Pozdr

Gość gość
autorko, studentki to bardzo miłe dziewczyny, są gorące w łóżku kotku

Gość gość
nie lepiej wyjechac za granice, wyszlifować z***biście język, troche odlożyć i pójść za rok na to co chcesz? ewentualnie dodatkowo poprawić matury x ja żaluję, ze tego nie zrobiłam.wybrałam coś co średnio mi leżalo, i tak mam rok w plecy bo zmieniałam kierunek x znajomy z logistyki nazywał ten kierunek "kierunkiem gier i zabaw" ale nie mi oceniać

Za granica nie mam nikogo. Nie dal bym rady tam samemu. Tez myslalem o poprawie matury i pomysleniu na co dokladnie chcialbym pojsc ale jestem po technikum mam 20 lat jesli za rok poszedlbym na studia mialbym 21 lat a konczac licencjat mialbym juz 24 lata

Gość gość
rks123 idź tam gdzie są dziewczyny, bo wiadomo że nie idziesz żeby studiować tylko żeby zaroochać

Gość gość
więc lepiej skończyć to na co się dostałeś i co w ogole Cie nie interesuje? x dobra, to ja nie mam pytań. człowiek-problem, za granice nie, tam nie. rób co chcesz

To nie jest problem poprostu odpowiadam. Gdybym wyjechal za granice bez znajomych tam to co moglbym robic? Pracowalbym pewnie na zmywaku albo jakies myjni. Odnosnie mnie to tez nie jest problem bo co to jest rok czy dwa do calego zycia ale pozniej konczac licencjat majac 24lata chcialbym pojsc do pracy i moglbym sie zderzyc z tym ze mam juz 24 lata i dopiero skonczyem studia i jeszcze nie pracowalem