Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilianna22

kompleks malych piersi

Polecane posty

Gość sssq
@gość dziś dodaje je fa.pu.ją.cy tr.o.ll, licząc na to że któraś dziewczyna się na to załapie i podeśle prawdziwe swoje. ludzie! myślcie! potem bedzie je kopiował, powielał i szukał właścicielki... temat się nakręca... żerowisko!!!

Gość prawictwo pospolite 143
dlatego nie rozumiem dlaczego kobiety z małymi piersiami mają kompleksy .. Wazne zeby wyglądać kobieco i czuć sie kobieco .. Kompleksy na pewno w tym nie pomagają ..

Dziewczyny na pewno ktoras z was ma mniejsze ode mnie ale i tak wszystkie jestesmy w tym samym "worku" malych piersi. I nie krytykujcie mnie i nie osadzajcie.

Gość milllla
ssssq masakra jesli tak jest, to po co forum? ehh ludzie chca wesprzec dodac otuchy a to moze faktycznie tylko dla kasy ,swiat opiera sie teraz glownie na $$$ przykre.....

Gość gość
To niech autorka zaprzeczy że to nie sa jej. Chyba jakby nie były jej to juz dawno by zaprzeczyła, co?

Gość milllla
fakt jest faktem ze male nie sa takie zle, jak tu ktoras kobietka wyzej napisala ze ma 40 lat i jej MAŁE piersi nadal sa fajne to samo przez sibie mowi ze male moze byc piekne czyz nie? :))))))))))

Gość gość
Jesli zdiecie jest prawdziwe to masz super miersi, chetnie bym sie nimi zajol , nielubie wielkich obwislych cycorow

Gość gość
Dziewczyny jestescie takie mlodziutkie i macie typowe do tego wieku problemy i kompleksy.Mam 35 lat i wiem ze wielkosc piersi sie nie liczy.Gowniarze a nie mezczyzni napalaja sie na balony bo naogladaja sie p****li i pozniej szaleja.Jak chlopiec stanie sie mezczyzna to widzi kobiete jako caloksztalt.My kobiety musimy byc madrzejsze i dojrzalsze,zeby chlopcy nie wchodzili nam na glowy.Oni tez nie sa doskonali a mimo to mamy klase i im tego nie wypominamy.Kazda z nas jest inna to piersi tez mamy rozne przez co wspaniale.Dbajcie o piersi takie jakie macie i przestancie sie zamartwiac co facet powie.To wszystko minie.Nie dajcie sobie wmowic ze jestescie gorsze,brzydsze,glupsze.Jestescie wspaniale i drugiej takiej nie ma.

Gość milllla
podpisuje sie pod tymi slowami! widac madrosc u Ciebie kobietko

Gość gość
masz rację że jesteśmy w tym samym worku, właśnie się zmierzyłam i mam 14cm różnicy czyli chyba rozmiar b! b to bardzo mały biust taki malusieńki, c równiez jest mały bo o ile dobrze rozumuję p[rzed okresem pewnie mam 16-17cm więc rozmiar c. To c też jest małe ale już takie "poczciwsze" K8u6r3w1a4 Mać!

Gość smok1960
Czym Ty się przejmujesz,MAŁE jest PIĘKNE.Moja żona ma malutki biuścik 149 cm wzrostu i 48kg wagi,Raczej kiepsko by wyglądała z wielkimi balonami.Byłoby to nie proporcjonalne, a tak wygląda super i wszystko jest na miejscu.

Gość gość
ps. nie śmiejcie się że nie wiem jaki mam roz.biustu noszę pushupy , a one są różne, mam 70a i 70b i 75a też miałam i był dobry i 70c. Szczerze mówiąc nie o literke chodzi tylko o wygląd CHCE DUŻE

każdy ma jakiś kompleks . .Ja bym chciał mieć większe jądra , a mam małe .. I co ?

ale to ciekawe ze zwykle ludzie chcą mieć coś większe , a nie na odwrót

Gość milllla
to sobie zrob operacje plastyczna jak chcesz duze! :D

Gość milllla
ooo masz racje chca wszystko co duze ...duzy fiutek,duze cycki duzo pieniedzy ..heheh masakra ;/

Kobietki kazda z nas znajdzie u siebie jakas wade, ale tak jak wypowiedz powyzej obrazuje- my martwimy sie w tym wieku co powiedza inni, co powie chlopak jak zobaczy bez stanika itp najczesciej to my sie obwiniamy, zaslaniamy swoje niedoskonalosci jak to tylko mozliwe a facet? nie robi nic ze swoim cialem ,a najlepiej by chcial modelke wszystko zeby miala idealne. Mi np by bylo glupio powiedziec po pierwszym razie do chlopaka " ty sluchaj masz malego" to jest kwestia kultury ale i tego ze bysmy zrobily przykrosc a czemu niektorzy nasmiewaja sie "ta jaka deska, gdzie masz cycki, po co ci stanik" trzeba byc bez empatii zeby tak ranic osobe slowami

Gość gość
A co jesli twoj facet niechce duzych ? bo kocha Cia z takimi jakimi Cie wybras ??

Gdyby byla akceptacja ze strony spoleczenstwa to i kompleksow by bylo mniej. Wiadomo prawdziwy facet nie zrobi przykrosci swojej kobiecie wymawiajac jej niedoskonalosci ale czasami zastanawia na fakt gdy zapytamy np " podobaja ci sie? ( np piersi, uda cokolwiek) on odpowie ze tak bo kocha i tak dalej ale co mysli naprawde? czy rzeczywiscie tak czy nie robi przykrosci po prostu.

Gość gość
millla CHCE DUŻE NATURALNE

Gość milllla
ale sa tacy faceci co naprawde potrafia wytknac kobiecie en biust maly najczesciej przy rozstaniu,moja kumpela miala takiego chlopaka ,powiedzial do niej cos w stylu ze jest jak deska do prasowania czy cos juz nie pamietam ale wiem ze dziewczyna tez potem dlugo miala opory z pokazaniem sie facetowi . Ja tez bym nie mogla powiedziec do moejego faceta ze ma malego ,jak kocham naprawde to takie rzecz y nie sa tak wazne , zreszta maly czy duzy wazne jak facet potrafi zajac sie kobieta ! ot to! :)

No taka mnie pokochal, na poczatku piersi nie widac najpierw jest pierwsze wrazenie pozniej poznawanie sie ze strony intelektualnej a na koncu zapoznanie sie ze swoimi cialami i co zrobic jak juz sie zakochal a wczesniej np piersi nie widzial? to wiadomo sa jakie sa i dla niego to normalne i akceptuje je , ale jednak jak idzie kobitka z duzym dekoltem i ma co pokazac to sie spojrzy a nawet obejrzy . I zastanawiam sie czy facet by tego nie robil gdyby jego kobieta miala takie piersi czy nadal by sie ogladal? skoro by to samo mial u swojej kobiety

Gość gość
ale lilaa nie powinna miec kompleksu boze przeciez to sa normalne sliczne piersi :((( jejjuuuu :(((

Gość gość
a ja bym powiedziała, własnie dlatego że oni nie mają oporów, powiedziałabym wszystko co myślę

Gość milllla
gość dziś to przytyj to moze urosna przeciez DUZE to tylko i wylacznie wiecej tkanki tluszczowej :) ja mam malutkie a karmilam syna 7 mies ! ktos by powiedzial "jak mozna takim biustem dziecko wykarmic " a mozna i owszem bo to zalezy od gruczolu piersiowego a nie ilosci tkanki tluszczowej hehe

Gość gość
To ja z 12.56 zaraz wstawię zdjęcie cycków i wyleczę wasze kompelsky :D

Gość gość
wiesz mysle ze dalej by sie ogladal za innymi bo np tamta oprcz biustu mialaby fajne nogi albo mini