Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilianna22

kompleks malych piersi

Polecane posty

P.S.Chodzilo mi podczas "poDjarania" oczywiscie :-P (zebyscie nie mysleli ze to JA cos jaram i wtedy kurcza mi sie brodawki) ;-) Swoja droga to by bylo cos : jaranie na powiekszenie piersi :-P Taki maly zarcik na rozladowanie atmosfery :D

Gość gość
Ale przecież dziewczyny teraz na szczescie mozemy uwolnić sie od takich kompleksów i jednak zdecydowac sie na zabieg powikeszajacy biust. Teraz to najlepsze rozwiązanie dla nas, a wspomniana klinika Aestheticmed jest najlepszym wyjściem.

no wlasnie, tylko trzeba się zdecydować i uzbierać pieniążki. wiadomo że to bardzo dużo ale na pewno w dłuższej perspektywie czasowej da się tak zrobić:)

ojj każda pewnie poleci "swoją" klinikę gdzie robiła. a tak na prawdę musi to być Twoja decyzja, swiadoma....najlepiej wybrać sobie 2-3 lekarzy i pójść na konsultację żeby samemu się przekonać!

Gość gość
tabletki breastfem

Gość gość
Chyba nie ma też co szukać obojętnie kogo tylko jeśli już to trzeba się zgłosić do naprawde dobrego lekarza. Ja mam takiego godnego polecenia dr Dmytrzaka i szczerze polecam.

Gość gość23C
mam 22 lata i małe piersi.robiłam ćwiczenia ,smarowałam żelami,kremami masaże ujędrniające i nic.dopiero w internecie zamówiłam tabletki breastfem .po trzech tygodniach brania tabletek piersi zaczęły się powiększać.dzisiaj mam dwa razy większe piersi i nie wstydzę się rozebrać na basenie.

Gość gość
Poczytaj sobie o takim zabiegu tutaj - http://plastyczna.med.pl/powiekszanie-biustu/ ja robiłam u tej pani doktor i na prawdę opieka na najwyższym poziomie, te wszystkie kremy żele itd niestety nie spełniają swojego zadania

Gość gość
ja tez już chciałam wziac pożyczke na operacje za 10tys zlotych ale sie przestraszyłam ze lekarz cos spieprzy i bede kaleką znajoma zaproponowła mi ten suplement http://allsh.net/wiekszepiersi i powiem wam szczerze jestem zadowolona wydałam moze 800zł ale jest super orgazm lepszy partner zadowolony

Gość gość
A ja zdecydowałam zabieg powiększania piersi zrobię w Aestheticmed. Jednak to co mówią inni liczy sie dla mnie, w kwestii takiego własnie poważnego zabiegu. A ta klinika cieszy sie najlepszymi opiniami http://www.aestheticmed.com.pl