Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odejsc???

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem 4 lata chce od niego odejsc bo on wogole nie ma szacunku do mnie tylko jak cos chce to potrafi sie ,,podlizac" i jak jestesmy np przy moich rodzicach to udaje takiego kochanego a jak tylko wsiadziemy do samochodu to zamienia sie w potwora. Mamy synka ktory ma 2 i pol roku jest za nim chodz on sie z nim nie bawi i wogole malo czasu z nami spedza. Jakies pol roku temu zdradzil mnie z 16 latka a wszystkim powiedzial ze to ja pierwssza go zdradzilam gdzie to wogole jest nie prawda bo ja nawet z nikim sie nie koleguje. Dalam mu szanse ale zaluje bo wogole sie nie zmienil. Chcialabym od niego odejsc ale on ciagle mowi ze jak go zostawie to mi zycie zniszczy i ze naszemu synkowi glupoty bedzie gadal na mnie np. Ze to mi sie chcialo innego c***a i dlatego go zostawilam. Ja jestem bardzo spokojna i nie lubie awantur. Nie potrafie sie mu nawet postawic bo on zaraz wyzywa i ciagle mi gada ze ja z kims sie spotykam i wg mnie to strasznie dobija chce odejsc ale nie wiem jak :(

Gość gość
Nagrywaj o co mówi o dziecku, postaw mu się na pewno dojdzie do awantury wtedy wezwij policję, niebieska karta itp zrób tak zeby mial ograniczone prawa, swoja droga gdzie ty mialas oczy......?? przeciez to jakis d**ek nic nie warty! ps. pewnie i tak nic nie zrobisZ bo widac ze nie masz jaja.