Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cena za wynajem mieszkania w krakowie

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuje ktoras z was mieszkanie? Jak wyglasaja ceny tak pi razy drzwi na dzielnicy grzegorzki?

Gość gość
Zależy jaki standard, ale generalnie ceny są od 1000 zł+rachunki za takie z jedną sypialnią i aneksem kuchennym, albo dwa małe pokoiki i maleńka kuchnia. Ale słabo wyposażone, ze starymi meblami i mało atrakcyjną łazienką... Generalnie mieszkania dla dwojga dorosłych z dzieckiem to ceny od 1500 do 2000 zł. Sami szukaliśmy w tym roku na kilka miesięcy i to jakiś koszmar był, mieszkania stare, zagrzybione, zawalone meblościankami i wersalkami które muszą zostać. Te meble to jakiś koszmar był, nie da się nikogo przekonać żeby je wynieść/wyrzucić, a mieszkać z czymś takim ciężko. Ogłoszenia mało precyzyjne- napisane np. 800 zł. plus czynsz administracyjny i rachunki, po czym się okazuje że czynsz administracyjny wynosi 600 zł za malutkie mieszkanko. Nie pozostaje nic innego jak się przekopywać przez ogłoszenia, polecam Olx i Gumtree bo na portalach z nieruchomościami są głównie ogłoszenia od agencji, czyli dochodzą koszty prowizji dla agenta. No i masa jest już nieaktualnych,

Gość gość
My chcemy wynajac mieszkanie po remoncie, z nowym wyposazeniem za 900+oplaty. 30 m, 2 pokoje (jeden przechodni), na prokocimiu

Gość oglo
poszperajcie po portalach ogłoszeniowych typowo pod nieruchomości jak http://prywatnaoferta.pl/ a z pewnością znajdziecie oferty które was zadowolą

Gość gość
Czemu akurat grzegórzki, na ruczaju sa nowe, bardzo ładne mieszkania a ceny wcale nie takie powalające. Znajomy wynajmuje 2-pokojowe mieszkanie (50m2) za 1000zł plus opłaty. Meble to nie stare graty ale raczej takie na czasie, mieszkanie schludne, odmalowane. Jedyny minus to kawałek do przystanku.

Gość gość
Żeby dobrze zorientować się na cenę wynajmu mieszkań można przejrzeć oferty od agencji nieruchomości. Sam często tak robię głównie na http://www.a-b-s.pl/ i pod to dostosowuję ofertę swojego mieszkania na wynajem.

Gość gość
Ja szukam w Krakowie przez agencję nieruchomości http://www.a-b-s.pl/ i teraz pytanie, w jakiej dzielnicy najlepiej wynająć mieszkanie? Mam kilka ładnych, ale mam wrażenie, że są strasznie daleko od centrum.

Gość Jacko Wiosna
no ja też szukałem mieszkania na prywatnaoferta.pl , bo tam dodałem swoje ogłoszenie o sprzedaży mieszkania . jest tego sporo tam na wynajem .

Gość JoannaRydz
Ja mieszkam na wynajmie płacimy 1000zł, ale rozglądamy się coraz bardziej za zakupem własnego mieszkania, bo rata kredytu była by podobna, oczywiście z wkładem własnym. Na oku mamy mieszkania w Prądnik Parku, bo lokalizacja nam bardzo odpowiada, liczę że na wiosnę coś ruszymy w tym temacie.