Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CORAZ WIECEJ DZIECI I CHAMSTWA TUTAJ NA KAFE

Polecane posty

Gość gość

Jesli o dzieci chodzi,to widac poprotu zawzartosci wywiedzi,ze osoba ma najwyzej 16 lat,swoja droga bawia mnie dorosle osoby,ktore tutaj dyskutuja i udowadniaja swoj racje w dyskusji z 16 latkiem,a 16 latek,jak to 16 latek,o zyciu wie przeciez wszystko,zwlaszcza w kwestaich finansowych oraz wychowaniu dzieci;) co do chamstwa,pojawilo sie tu mnostwo nowych nickow,usilujacych wyrobic sobie marke na kafe,na szczescie malo skutecznie:) to,poziom kafe spadl,zauwazylam juz jakis czas temu,jest jednak gorzej niz myslalam...kafe to chyba jedyne tego typu forum,na ktorym mozna pisac niemal wszystko,kafe przypomina mi bezrobotna dzielnice robotnicza(niektorzy przesiaduja tu caly dzien),dzielnica,na ktora nikt normalny nie wchodzi po godzinie 20.najbiedniejsza dzielnice w miescie,ktora zamieszkuje margines spoleczny,bo na normalna dzielnice albo ich nie stac,a nawet gdyby,to nikt normalny nie wynajalby im mieszkania.

Gość gość
autorko, co to jest kwestaich ?

Gość gość
popatrzcie jaka autorka panienka z dobrego domu :D

Gość gość
przestawka literowa

Gość gość
przepraszam za literowki

Gość gość
Dokładnie, napisz coś walcząc o kulturę, wierność, rodzinne sprawy, miłość, zaraz zbluzga cię rynsztok. Ostatnio pisał facet, że zostanie ojcem, cały szczęsliwy to dostał takie komentarze, że szok :) Dziewczyny tylko o seksie, zdradzaniu, sponsoringu itp. Gorsze od facetów. Poza tym śmieszy mnie to jak zalogowane osoby z nicami walczą o zainteresowanie, ehhhhh

Gość gość
zaden fetysz,poprostu luzna refleksja.

Gość gość
autorko napisz kto jest Twoim męskim ideałem z kafe i dlaczego Vavruszka

Gość gość
do Grzybica paznokcia; za kogo ty się masz? twój poziom jest tak żałosny, bo kilka razy miałam wątpliwą przyjemność czytania twoich postów, że łapy opadają. wychodzisz z założenia, że jak umieścisz ten swój żenujący nick na co drugim wątku to będziesz popularny ? hahahah, taplaj się w bagienku dalej, nołlajfie

Gość gość
zgadza sie,loguja sie i z goscia podbijaja sobie tematy,niektorzy zapominali sie wylogowac,bylo z czego sie posmiac:)

Gość gość
tu autorka tematu: Vavruszka jest męski, świetnie obeznany z tematem wojskowości.

Gość gość
ciebie chyba naprawde podnieca seksualnie poruszanie sprawy Mastera. idź do ubikacji i się lepiej poczujesz

A mnie śmieszy jak goście przyp*****lają się do zalogowanych ;) Mam taki kaprys i zakładam sobie nicka. Myślisz, że chodzi mi o popularność? Zainteresowanie? Tu? Na kafe? Tekst roku. To właśnie od gości idzie najwięcej jadu, bluzgów i tej tzw. "szczerej prawdy", której nie jesteście w stanie napisać spod niebieskiego nicka.

Gość gość
masz rację autorko w 100% rozpanoszyło się tutaj chamstwo najgorszego sortu. i dziwi mnie, że redakcja nie zastosuje drastycznych metod, żeby to wyplenić.

Gość gość
Zgadzam się chamstwo nic więcej!

Gość gość
do grzybicy- i widzisz? musiałeś sprawdzić, czy ktoś się czasem do ciebie nie odezwał hmmm??? idz na terapie uzależnień, zapewniam cię, to się leczy. Nie wiem jak z grzybicą, ale uzależnienie od forum raczej sie da wyleczyć :P Jeżeli nie to polecam elektrowstrząsy a potem spacer V.

Gość gość
a najlepsze to sa matki,jak nie masz dzieci to egoistka,jak masz jedno,tez egoistka,jak masz dwoje to krowa rozplodowa,jak usuniesz ciaze to morderczni,jak oddasz dziecko do adopcji to patologia z ciebie straszna.i to wszystko pisza matki?zal mi ich dzieci.druga czesto poruszana kwestia to praca.jak pracujesz to idiotka z ciebie,jak nie pracujesz to pasozyt.jak pracujesz to nie dbasz o dziecko(po co ci to dziecko bylo-takie komentarze),jak nie pracujesz i sie zajumujesz domem i dzieckiem to utrudniasz swojemu dziecku proces socjalizacji. macierzynski chyba przebija wszystkie inne dzialy....

gość dziś przecież ty mi też odpisujesz, też sprawdzasz czy pojawił się mój post :D na dekiel ci już uderza? z elektrowstrząsów nie skorzystam, bo widzę, że na ciebie źle podziałały. psychologia za 5 zł ci nie wyszła

Gość gość
Z wpisów wynika,że typowa kafeterianka jest wyzwoloną, kpiacą z zasad kobietą z trzema kochankami, zastanawiająca się nad czwartym. A realia są takie, że siedzi i klika jadowicie atakując wszystkie kobiety które maja to czego ona nie ma.

Gość gość
mówcie co chcecie ale najlepszy jest Vavruszko i jego tematy o analu na erotycznym

Gość gość
pisz pisz grzybica, pisz, może ci ulży :) sprawdziłam dla zasady :) wiedziałam że odpiszesz :) słodki jesteś jak się złościsz

Gość gość
ciebie chyba naprawde podnieca seksualnie poruszanie sprawy Mastera. idź do ubikacji i się lepiej poczujesz

Gość gość
Ja tez się dziwie że tutaj nikt nie walczy z ta siejąca patologię grupę prowokatorów. Nudni juz sie robią, nie moga się pogodzić z tym że spadaja szybciutko ze strony i to ich up, up ,up ..Żenujący żart prowadzącego

Gość gość
autorka czepia się dzieci a sama ma pięcioro

Gość gość
a to teraz nawet nicka nie można mieć zarejestrowanego? Myślałam ze nick rejestruje sie po to żeby nikt sie nie podszywał...hm..bardzo ciekawe... ^^

Gość gośćinka
Ja tu zaglądam od niedawna i się trochę wciągłam ;) Do tej pory kafeterię znałam tylko z przypadku, to znaczy miałam jakiś problem wpisywałam w Google i wyświetlało mi się forum kafeterii gdzie ktoś miał podobny problem. Nie udzielałam się bo nie było sensu, forum stare myślałam, że nikt nie zagląda. Ale czytając te komentarze sprzed kilku lat, to było to samo co dzisiaj. Chamstwo i jazda po osobie która miała problem. I tak jak tutaj ktoś pisze matki co nie zrobisz to źle bo albo wyrodna albo karierowiczka albo kura domowa bez ambicji itd... :) I właśnie niedawno pomyślałam sobie, że wpisze kafeteria i weszłam sobie na ten portal. Wtedy zwróciłam uwagę właśnie na to, że nie dość że jest chamstwo w komentarzach to jeszcze taka samowola w zakładaniu nowych bezsensownych, prowokatorskich wątków. I zwróciłam uwagę na stałych zalogowanych bywalców którzy nie bardzo się lubią :) a do tego wystarczyło kilka dni żebym ja obca osoba już orientowałam się w sytuacji życiowej niektórych z nich zwłaszcza jednej ;) Ale to ich sprawa. Ale przyznam, że czasami trafi się jakiś ciekawy temat i są osoby z którymi można kulturalnie podyskutować. Szkoda tylko, że ta dyskusja jest psuta przez chamstwo i trollów, można taki komentarz zgłosić, ale co z tym robią to nie wiem nie sprawdzałam, ale kilka wcześniej zgłosiłam, takich na prawdę chamskich. Tak więc nie wiem jak z tematami i wątkami było kiedyś, ale po datach komentarzy widać, że chamstwo było od początku.

Gość gość
można zarejestrować nick pod warunkiem że: 1. zapłacisz 50 zł, 2. nigdy Twój temat nie był usunięty przez moderację, 3. masz dobrą opinię z miejsca zamieszkania