Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić gdy dziecko ma zbyt grube brwi?

Polecane posty

Gość gość
opalic nad gazem ja tak robie z golonka i zawsze wychodzi

Gość gość
rozdziel troche ile ma lat?

Gość gość
4 latka.zdjęcie nie jest moje ale podobnie to wygląda u znajomego dziecka.i zastanawiam się czy można coś z takimi brwiami zrobić

Gość gość
tak pinsetką powyrywaj ale tylko te na środku !:)

Gość gość
Więc można zrobić z nimi porządek? Psują urodę dziecka,tym bardziej ze to dziewczynka

Gość gość
natychmiast zacząć leczyć matkę zakładającą debilne tematy

Gość gość
I co? Przez te brwi nie może chłopa znaleźć?

Gość gość
A czy taka wczesna regulacja brwi nie sprawi że odrośnie ich więcej?wygląda to nieestetycznie,dziecko ma poprostu monobrew,wygląda jak monstrum, w późniejszym wieku będzie miała kompleksy

Gość gość
Dzieńdobry Widzę, ze jest to temat z przed 3 lat, ale się wypowiem, bo może tutaj jeszcze ktoś zajrzeć. Otóż jestem już dorosłą kobietą. Od dziecka miałam bardzo grube i ciemne brwi. Nigdy nie zwracałam na to uwagi. Niestety będąc nastolatką zaczęłam mieć kompleksy, spowodowane przede wszystkim kpinami ze strony rówieśników. Nienawidziłam tego jak wyglądam , wiec zaczelam sobie je regulować. Na szczęście pewnego dnia zdarzyło się coś co nieodwracalnie zmieniło moje życie. Dzieki temu zyskałam pewność siebie. Zaczelam wychodzić na miasto i spotykać się z ludźmi i choć często byli to prostu głupcy to także poznawałam wielu wartościowych, inspirujących ludzi. Teraz kocham siebie taką jaką jestem. Za każdym razem gdy patrzę w lustro widzę niesamowicie piekną kobietę. I choć pewnie nie każdemu to się podoba to nie ma to dla mnie i moich bliskich znaczenia.