Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczny jubilat

Wypada byłej wysłać kwiaty ?

Polecane posty

Gość tegoroczny jubilat

Będzie miała okrągłe urodzinki. Na moje zadzwoniła, ku mojemu zdziwieniu, ale “anonimowo”, więc nie mam jej numeru. Myślałem, żeby wysłać kwiaty, tylko czy to byłoby w porządku wobec żony czy jej męża ?

Gość gość
Kobiety lubią dostawać kwiaty ;) Jakiś mały bukiecik będzie w porządku. Ale mały!

Gość gość
Ja bym się wsciekla gdyby mój maz wysylal kwiaty swojej bylej.

Gość gość
Jeśli już musisz to zadzwoń z życzeniami ale nic więcej!

Gość gość
Ja bym się wsciekla gdyby mój maz wysylal kwiaty swojej bylej. xxxxxxx sfrustrowana bladź się odezwała:D

Gość gość
a czemu by miało nie wypadać? i co ma do tego obecny partner?:D mój były mi zawsze przysyła upominki;)

Gość gość
jakby były mojej dziewczyny wysłał jej kwiaty to by dostała w mordę, więc jeszcze to przemyśl.

Gość gość
wypada to wagina na starość

Gość gość
Człowieku , masz ochote to ślij te kwiaty . Tu nie uzyskasz odpowiedzi , bo siedzą same bezrobotne zadrosne żonki

Gość gość
Nie jestem sfrustrowana. Jestem zwolenniczka zamykania przeszlosci i życia teraźniejszością.

Gość gość
Nie jestem sfrustrowana. Jestem zwolenniczka zamykania przeszlosci i życia teraźniejszością. xxxxxxxxxxxxxx czyli życia tobą, sfrustrowana, skomląca o uwagę bladzio:D

Gość gość
gość dziś - oceńmy, czy warto zamknąć innych ludzi i rozkoszowania się z Tobą. wpisz wymiary - cycki, c**a, dupa. :D no, napisz swoje walory, czy warto:D

Gość gość
czy wypada wysłać kwiaty komuś na urodziny? nie, wypada go kopnąć w dupę:O ludzie, o co wy się pytacie?:O

tylko, że autor chyba ma kogoś a i ta "była" też ma męża. Więc w takiej sytuacji po prostu nie wypada i tyle. Gdyby mój facet wysłał swojej byłej kwiaty na urodziny zastanowiłabym się o co chodzi i już. A zazdrosna bynajmniej nie jestem.

Gość gość
Gdyby mój facet wysłał swojej byłej kwiaty na urodziny zastanowiłabym się o co chodzi i już. A zazdrosna bynajmniej nie jestem. xxxxxxxxxx o urodziny?:D chyba z byłą więcej ludzi łączy niż z "ktosiem" więc tym bardziej kwiaty są uzasadnione. ja bym nie pytała partnera o zdanie i bym zostawiła go sama z jego złością i zawiścią.

Gość gość
ja też nie rozumiem co ma nie wypadać. my sobie z byłym zawsze sprawiamy takie uprzejmości a oboje jesteśmy w związkach, co ma piernik do wiatraka.

Gość gość
moim zdaniem to na tyle nietypowy i świadczący o zaangażowaniu gest, że jej mężowi może się zrobić dziwnie. Zadzwoń i złóż życzenia.

Gość gość
ludzie, ale co Was obchodzi reakcja zazdrosnego zj******o partnera?:D chyba chodzi o relację z byłą, z którą zawsze wiele łączy.

Gość gość
Ja mam dobre relacje ze swoja byla ale kwiaty na urodziny na uj? Nievmasz na co wydawac pieniedzy? Zwykly esemes z zyczeniami wystarczy ale pewnie ci chodzi po glowie zeby przeorac jej norke i ok ale dalej nie widze powodu zeby wurzucac pieniadze w bloto kwiaty to sie kupuje ukochanej jak jest np ciezko chora w szpitalu albo urodzi ci np dziecko a co chwile dawac kwiaty to bez sensu tak samo jak mowienie kocham cie co drugi dzien...

Gość gość
kwiaty to fajny gest;)

Gość tegoroczny jubilat
Nie widzieliśmy się (dosłownie) ponad 10 lat. Dzieli nas też kilkaset km. Zaskoczyła mnie telefonem na moje urodziny. Fakt, że nie zmieniłem numeru od tamtej pory. Wiem, że wyszła za mąż i ma dwoje dzieci. Moja żona jej nigdy nie widziała i nie chce o niej słyszeć. Dlatego nawet się jej nie pytam. Tylko co może pomyśleć jej mąż ?

Gość gość
Byłej kwiaty ?? Pogięło cię.

Gość gość
dlaczego Twoja nie chcę o niej słyszeć? dziwne, ja za swoim facetem rozmawiam o wszystkim, przejaw zazdrości=przejaw egoizmu moim zdaniem. wyślij;) może jej mąż jest normalniejszy niż twoja partnerka

Gość gość
masz dziwny związek, może ustaw żonkę, żeby nie zachowywała się patologicznie? to raz, dwa, czyli ta była chciała kontaktu, więc nie masz sobie nic do zarzucenia. trzy, twoje zainteresowanie reakcją męża jest niezrozumiałe, nie bądź ciapą, która chce wszystkim nieba uchylić.

Gość gość
Ważniejsza jest ta osoba, z która jest się teraz a nie jakas byla. Kogo obchodzi byla? Z jakiegoś powodu ta byla przeciez jest.

Gość gość
dla mnie ważny jest i partner i były. co w tym złego? tak, z jakiegoś powodu były był moim partnerem, stąd sentyment. może partnera obchodzi była, czy każdy musi mieć taką samą hierarchię uczuć? u mnie np. jest: rodzice, siostra, znajomi (w tym były) i dopiero na końcu partner.

Gość gość
Nic tylko zazdrościc Twojemu partnerowi. A wyprzedza chociaż psa w tej hierarchii?