Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na dzień chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Zupełnie nie mialam pomysłu co dac swojemu ukochanemu na prezent. Jestesmy ze sobą 15 miesiecy, wiec w koncu wpadlam na pomysl by nagrać mu na plyte 15 piosenek ktore mi sie z nim kojarza. Myślicie ze to dobry pomysl? Cos chce do tego jeszcze dorzucic bo martwię sie, ze pomysli ze jestem skapa...

Gość gość
Co sadzicie?

Gość gośćona26
u mnie 9 miesiecy razem i tez nie bylo pomyslu wiec mam trzy rzeczy poducha z haftem(zyczenia dla niego)-coś zabawnego, czekoladki mus biała czekolada bo uwielbia(coś słodkiego ) i jakis sweterek bo idzie zima(coś praktycznego)

Gość gość
Naprawdę myślicie, że chłopakowi potrzebne są haftowane rzeczy albo piosenki? Kupcie mu coś praktycznego, związanego z jego pasją. No chyba, że facet to taki romantyk, że lubi hafty... to wtedy kupcie mu kwiaty, będą pasowały do haftowane poduszki.

Gość gość
A czy uważasz, ze kazdy chlopak chce dostac cos praktycznego? Moj np często daje mi prezenty, ktore po prostu wie, ze sprawia mi przyjemnosc - szczegolnie pamieta moja rekacje na ptasie mleczko -i nie chodzi mi o to, ze jestem upasona i ciagle jem slodycze. I dlatego sadze, ze on ucieszy sie kiedy dam mu cos co milo mi sie z nim kojarzy. W sumie, wlasnie odpowiedzialam sobie na swoje pytanie.

Gość MOTYKAnaMARSA
A gdyby tak... Kupić dla niego fajną koszulkę i wieczorem przywitać go tylko w niej? :-)

Gość gość
tylko tyle mogę Ci dać 😘 paa :(

Gość gość
Koszulkę dalam mu na urodziny i tak tez go przywitalam :D podobalo sie :)

Gość gość
mój dostanie loda :-p

Gość prezenciki
całkiem fajne pomysły szczególnie ta poducha z haftem. Ale może warto by zainwestować w rozrywkę i np kupić gre komputerową w którą moglibyście grać wspólnie? Na http://inexus.pl są teraz promocje.

Gość gość
Ja ostatnio stracilam prace,wiec po prostu robie mojemu przepyszne risotto na obiad :D brzuszek pelny,chlop zadowolony :)

Gość gość
statuetka za ponad 200 zł :O To chyba żart prezent na dzień chłopaka...

Gość pocmierka
co do tych statuetek to przejrzałam i są też tańsze niż 200 zł więc jest w czym wybierać. nawet są takie poniżej 100 zł.

Gość gość
Ja od kobiety z którą się spotykam żadnych życzeń nie dostałem NIC!!! masakra :( za to wczoraj mi wieczorem dowaliła po raz kolejny zresztą wredna małpa!

Gość gość
pomysł z samą koszulką bardzo fajny szkoda że moja dziewczyna w tych sprawach jest bardzo nieśmiała