Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysłuchane zostaly wasze modlitwy?

Polecane posty

Gość gość

Modlilismy sie żeby mąż nie został zwolniony.Mimo tego został zwolniony .Teraz modlimy się o pracę i zdrowie.Wierze że Bóg wysłuchuje modlitw ,ale niektorych bo i tak dzieje sie wola boza .Szkoda ,że Bóg nie wysluchal prosby.Wysłuchane zostaly wasze modlitwy?

moje jeszcze nie, ale widzę, ze są uważnie sluchane i rozważane a to bardzo dużo. Nie jestem zarozumiały, by oczekiwać więcej

Gość gość
dziwna jesteś, nie cieszysz się że męża zwolnili z więzienia?

Gość gość
Dwa razy modliłem się o pracę i dostałem ale nie było to tak hop-siup tylko modliłem się o to regularnie codziennie.

Gość gość
śmieszne chodzi o zwolnienie z pracy

Gość gość
Za robote się bierzcie i rozwój a nie Boga prosić :D Jesteście turbo śmieszni Jak nie możecie znaleźć pracy to znaczy, że trzeba nad sobą popracować a nie prosić Boga lol

Gość gość
Można się modlić o pracę ale samemu też trzeba działać.

Gość gość
Wszystkie zostały wysłuchane i spełnione. Tylko trzeba się modlić mądrze i o właściwe rzeczy. O merca z nieba nie ma sensu. Nie spadnie ;)

Gość gość
Rany... zawsze mnie to dziwiło,przekonanie ludzi o własnej wartości w oczach Boga. Ciekawe, że nie wysłuchał próśb ludzi, którzy zdychali z głosu, chorób i nędzy w obozach koncentracyjnych. Oni nie modlili się o życie, tylko o godną śmierć... Naprawdę interesujący ten Wasz Bóg, spełnia waszą marną prośbę, podczas gdy miliardy ważniejszych ma głęboko gdzieś. A skoro spełnia Wasze prośby, to ingeruje w świat, a więc równie dobrze mógłby spełnić prośby tak "małostkowe" jak normalna śmierć. Doprawdy, niesamowicie jesteście zabawni...

Gość gość
Twój bunt nic tu nie zmieni. A żeby to zrozumieć musisz duuużo poczytać. Duużo rozmawiać. Duuużo myśleć. I duuuużo się modlić. I wówczas dane ci będzie zrozumienie. A tak - to nie rozumiesz.

Gość gość
Moje nie..... modlę się o zdrowie dla meża. Zaczynam watpić

Gość gość
Aby modlitwy były skuteczne, trzeba umieć to robić. Jeśli modliliście się o nie zwolnienie, to tak naprawdę przyciągaliście zwolnienie, co się też się stało.

Gość gość
"Moje nie..... modlę się o zdrowie dla meża. Zaczynam watpić" Zapewne dlatego, że skupiasz się na chorobie

Gość wierny milioner
Modliłem się o mercedesa. Spadł z nieba

Gość gość
Uwierz, że wysłuch*ję każdą modlitwę, jeśli nie stoi ona na przeszkodzie do zbawienia duszy. Często długo nie wysłuch*ję nawet sprawiedliwych próśb Moich dzieci, aby je uczynić wytrwałymi oraz aby ich modlitwy przyniosły korzyść grzesznikom. to z Duchowy testament Anneliese Michel które przekazał jej bóg

Gość Ja Pan Bóg
Słucham słucham, ale towary na magazynie się kończą, a chińczyki z drugiej strony się modlą o mniej godzin pracy. Jak żyć?! Uwaga, ogłaszam - mercedesy (brak możliwości zamówienia) - loterie (wyczerpane) - wspaniały robotny niepijący mąż (na wykończeniu) - dziewczyna co daje i nie gęga (brak na stanie)

Gość gość
poczytaj o prawie przeciagania,ego, prawie hipnozy... i innych pokrewnych dziedzinach, to zrozumiesz,na czym te modlitwy polegaja. Gdyby kazdy o tym wiedzial, to byloby mniej nieszczesc i same sprzyjajace okolicznosci.