Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszopisz

Jak się ma głębokość pochwy do wzrostu ?

Polecane posty

Gość wierszopisz

Czy wysokie dziewczyny (ponad 180) są naprawdę głębsze ? A tzw. “szerokopienne” są luźniejsze od szczuplutkich ?

Gość gość
zgłoś do usunięcie kretyna :D:D:D matole ,osiole idz osiodłaj konia :D

Gość gość
Jak kamien wegielny do wegla kamiennego albo orgazm onanisty do onanizmu organisty

Gość gość
Wysokie są głębokie, lepiej się stuka niskie jeśli masz krótszego.

Gość gość
Jesli jest proporcjonalnie zbudowana, długości pochwy będzie wieksza, tak jak i nogi ma dłuższe, ręce itp.

Gość gość
dlugosc pochwy i penisa jest taka jak palca wskazujacego

Gość gość
te wyzsze moze i glebsze , ale przy okazji tez szersze

Gość gość
długość pochwy u kobiety ma się tak jak wysokość faceta do długośc***enisa - bez związku

Gość gość
18:04 bardzo dobrze napisane.

Jako wysoka kobieta, ktora nie widziala penisa wiekszego niz 18 cm, mysle, ze nie ma zaleznosci. Gdyby byla, niskie dziewczyny musialyby sie wiazac tylko z posiadaczami penisow ponizej sredniej.

Gość abstraktyk
Glebokosc pochwy jest wprost proporcjonalna do stanu konta a szerokosc odwrotnie proporcjonalna do ilorazu inteligencji partnera.

Gość gość
o widzisz z ust mi to wyjąłeś

Gość gość
I z pochwy przeszlo sie do ust :)

Gość gość
:D zazdrościsz?

Gość gość
Ja jestem niska (nie mam nawet 160cm) a mimo to jestem dość głęboka bo 22cm wchodzi bez problemu cały do końca i jestem strasznie ciasna

Gość gość
ale matoły pochwa jest rozciągliwa bo jest zbudowana z mięśni w przeciwnym razie kobiety nie byłyby w stanie rodzić dzieci o wadze 4 kilogramów, długości do 60 cm i obwodzie główki 30 cm

Gość gość
Nie zazdroszcze bo jestem w 100 % spelniona kobieta a jestem wysoka i mam mniejszego meza :)

Gość gość
11:20 My to wiemy ale inni nie

Gość gość
Im wieksze usta tym wieksza dziura. Oby dwie pary warg ida zawsze w parze.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak Luźna pochwa. chyba że tuż po porodzie. Może być mały penis ale każda pochwa sie może rozciągnąc do prawie każdych rozmiarów penisa. Ciasna jest najbardziej wtedy kiedy jest małe nawilżenie albo stres i jest to wrażenie ciasności. Facet który sie interesuje wielkoscią c**ek to jakiś frajer, bo to nie ma sensu. Jak masz małego penisa to pomysl nad pozycjami, albo urozmaiceniami. I nie przyzwyczajaj sie do mocnej masturbacji ręką bo potem każda c**a będzie "luźna" z porównaniu z czyms takim.

Gość Magdalena Ogurkowa
"nie przyzwyczajaj sie do mocnej masturbacji ręką" a to nogą też można się masturbować ?

Gość samuraj hatamoto
Stosunek arytmetyczny długości pochwy wyrażonej w milimetrach do wysokości wzrostu danej osoby, także wyrażonej w milimetrach, ma się jak figury przystające będące pochodną kotangensa wyciągniętego z pierwiastka sześciennego potrójnej całki powierzchniowej pola powierzchni obu pośladków pomnożonej przez objętość mleczną lewej piersi wyrażonej w litrach. Objętość litrowa piersi skraca się z milimetrami kwadratowymi i w sumie otrzymujemy niewymierny współczynnik chemiczny o wzorze strukturalnym metylo-cyklo-pentadienylo-tri-karbonylku-magnanu. Jasne? No. Za korepetycję ginekologiczno-matematyczną należy się 67.19zł plus VAT. Rachunek prześlę pocztą.

Gość M i P
Tak, to idzie w parze. Wysoka kobieta z szerkokimi biodrami to luźniejsza pochwa. Kobieta filigranowa, drobna to ciaśniejsza pochwa, lepsze doznania. Miałem tego trochę to się sprawdza. Wrażenie ciasności też zależy od nawilżenia i od dnia w cyklu.

Gość gość
zgadzam sie z przedmowca- sprawdzone przez mnie wiele razy. Drobna /niekoniecznie niska/ szczuplutka dziewczyna to pochwa mniejsza i ciasniejsza, jak laska grubokoścista to i tam wieksza.no chyba ze akurat tak trafilałem.Aha- wysportowane laski sa swietne, bo pewine i tam przy okazji cwicza miesnie

Gość gość
Haaas ja cie krece ****adlo ***aka :D

Gość gość
Dobre

Gość gość
Glebokosc pochwy to 20% wzrostu, a wiec im wyzsza tym glebsza. Ten czynnik sluzy ochronie narzadow wewnetrznych przed uszkodzeniem podczas stosunku u niskich egzemplarzy. Brzmi naukowo ? OK - kto wierzy, to wierzy.

Gość gość
"Glebokosc pochwy to 20% wzrostu" czyli przy 180 to 36 cm ? Trudno w to uwierzyc.

Gość gość
Ja byłem długo z dziewczyną 172 i była ciasna i często ja bolało, w pupę była nie za ciasna. Teraz mam dziewczynę 155 i mogę całą dłoń wsadzić ale za to z mega ciasna pupa.z moich doświadczeń wysokie laski są ciasniejsze

Gość gość
"Szerokopienne" nie są luźniejsze od szczuplutkich. Wzrost też niewiele ma do rzeczy. Wyższe kobiety mają większe sromy i głębsze pochwy. Natomiast szerokość bioder nie ma nic do wielkości/głębokości pochwy. Co za bzdury!