Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystawił mnie i nie zjawił się na spotkanie!

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu bliski mi przyjaciel zaprosił mnie na wspólny wypad - jakaś kolacja, kawa itd. Mieliśmy się spotkać wczoraj o 18. Jednak nie było go o tej godzinie. Napisałam smsa, odpisał, że spóźni się z pół godz. O 19 dalej go nie było. Zadzwoniłam - powiedział, że kryzysowa sytuacja, że to, że tamto, że mam sobie zamówić kawę, on niedługo bedzie. O 20 dalej go nie było! W końcu miałam się zbierać do domu ale zadzwonił abym podeszła do parku i tam się spotkamy. W parku z kolei czekałam do 21, on w międzyczasie wysłał mi 2 smsy, że "jeszcze chwila". Zadzwoniłam do niego i powiedziałam, że przegiął i może się nie odzywać już do mnie. Prosił abym poczekała, że jak przyjdzie to mi wszystko wyjaśni, przeprosi. O 22 chciałam zadzwonić ale wyłączył telefon!!! Czekałam tyle godzin!!! Na początku sądziłam, że coś stało się poważnego - jakiś wypadek czy coś. Ale dziś się dowiedziałam że tym czymś ważnym było to, że po prostu grał w jakąś grę z kumplem. Wystarczyło aby powiedział, że nici ze spotkania ale on robił mnie w konia przez tyle godz!!!!!

Gość gość
niech gra dalej nie przeszkadzaj im :D nie ma nic gorszego niz wejsc miedzy dwoch przyjaciol ktorzy fantastycznie spedzaja ze soba czac :classic_cool:

Gość gość
A co to ma wspólnego z tym co napisałam???

Gość gość
co za kretyn, odpuść sobie go, nie wart nic facet, gra ważniejsza od dziewczyny, dzieciak i tyle