Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I znowu okres :(

Polecane posty

Gość gość

Kurcze trochę przygnębiona tym jestem. Wprawdzie nie staramy się jakoś "specjalnie", tylko kochamy się bez zabezpieczenia, ale za każdym razem gdy przychodzi okres jest mi smutno :( Za każdym razem mam taką cichą nadzieję, że może to już, a tu nic :( Któraś z Was ma podobnie?

Gość gość
Ja mam tak samo. Jak dostaję okres prawie płakać mi się chce, ale zaraz mi przechodzi i mówię sobie jeszcze się uda :)

Gość gość
15:32 co?

Gość gość
Jajco!Mówi się: proszę?

Gość gość
Ale z wami kobietami cos jest nie tak albo ja nie wiem. Mam troje dziec****erwsze gdy mialam 21 lat drugie 28 a trzecie 36. Wiec w rożnym. Wieku i zawsze kochalismy się z mężem bez zabezpieczeń typu tabletki. Tylko srosunek przerywany. I gdy decydowalismy się na dziecko po prostu kończył w środku i w pierwszym cyklu ciąża za każdym razem tak było. A teraz co drugi temat bo nie może zaciazyccos z wami nie tak

Gość gość
No ja podobnie. To już 5 miesięcy następny okres za 10 dni.

Gość gość
To może zacznij wyznaczac sobie dni płodne i celujcie w owulację? wtedy jest największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Możesz sobie je określać przy pomocy testów lh albo mikroskopu owulacyjnego np Afrodyty

Gość gość
16:05 i kochaliście się codziennie czy np co 2-3 dni?