Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pies nie gasi światła po wyjściu z ubikacji

Polecane posty

Gość gość

No wkurza mnie to już!!! Tyle razy miał tłumaczone i nic :o Zrobi kupę czy tam siku, zamknie sedes, spuści wodę i wychodząc zostawia ZAWSZE zapalone światło :o Już nie mam do niego sił :-(

Gość gość
Jak podstawisz mu wiadro z wodą to powinien zgasić...

Gość gość
A mój pies właśnie gasi światło ale sedesu nie zamyka :( ehh nie wiem już co robic

Gość gość
Spokojnie dosięga, ostatnio malował sufit bez drabiny. Naprawdę nie wiem już jak z nim rozmawiać :o

Gość gość
Co dziesięć dziesięć debilu??? Ty wiesz ile kosztuje prąd??? :o Pies ma karę, zamknęłam go w kuchni, obiera ziemniaki na jutrzejszy obiad.

Gość niegość
"Spokojnie dosięga, ostatnio malował sufit bez drabiny. Naprawdę nie wiem już jak z nim rozmawiać" you made my day :D Może każ mu płacić rachunki za prąd?

Gość gość
mój kot ma podobnie :)

Gość gość
Zamów mu panią z agencji.

Gość gość
Dwóch właścicieli psów chwali się swoimi podopiecznymi. - mój Azor szczeka pod drzwiami kiedy chce wejść do domu - mówi pierwszy - mój nie musi szczekać, ma swój klucz

Gość gość
też o zwierzętach, tym razem o kameleonie Naukowcy przeprowadzili eksperyment. Zdrowego, dorodnego kameleona położono na czerwonym materiale. Hops, kameleon zrobił się czerwony. Następnie położono go na materiale żółtym. Hops, kameleon przybrał żółtą barwę. Kolejno sprawdzano kolory: niebieski, brązowy i czarny. We wszystkich przypadkach - hops, zmieniał ubarwienie. Na koniec położono go na szkockiej kracie obsypanej wielokolorowym confetti. Ze sprawozdania można wyczytać: ''kameleon odwrócił powoli głowę w stronę grupy naukowców, sapnął ciężko i zaszokował badaczy słowami ..weźcie wy się ku..a odpierdo..ie..''

Gość gość
Rysiek, dlaczego twój pies tak się na mnie dziwnie patrzy? - On tak zawsze, jak ktoś je z jego miski.

Gość gość
:D Jesteście wspaniali :D

Gość gość
A mój nie zrobił dzisiaj kolacji, bo zasiedział się z kumplami i za późno wrócił. :(

Gość gość
A mój pies wypalił mi ostatniego papierosa i nie chce się przyznać a przecież wiem że to on.

Gość gość
a ja nauczyłem swego kanarka robić do kuwety, a jak na drążku siada,to każę mu mówić donald d**ek donald d**ek i on mówi:)

Gość gość
Mój pies ciągle bawi się pilotem i przelacza kanały, nic nie mogę obejrzeć :s

Gość gość
Skoro nie może na ciebie liczyć to musi sobie jakoś radzić

Gość gość
Mój pies dla niepoznaki udaje klasyczne psie zachowania

Gość gość
A mi żółw uciekł z domu na piwo, dogonić go nie mogłam.teraz płacze za nim, niewiem czy wróci. Ostro się poklocilismy :(

Gość ja mam kanarki
mojej sąsiadce też żółw zwiał jednej jesieni,z reszto nie pierwszy raz, na wiosnę znalazłem go daleko od domu,na polach,nie oddałem go jej bo nie umie zadbać o gada,ale może Twojego ktoś dobry i grzeczny odprowadzi do domciu,może komuś zrobi się żal żółwiej pani(gadziny?)

Gość gość
Mój pies wrócił do domu z jakąś małpą i każe mi z naszego łóżka wypiertalać :o

Gość gość
Mój pies wrócił do domu z jakąś małpą i każe mi z naszego łóżka wypiertalać pechowiec.gif to chamy te psy są, mój to poszedł donieść na mnie na policję a jak się spytałam gdzie był to powiedział,że u kolegów :(

Gość gość
a mój kot zostawia wszędzie swoje brudne skarpetki, do tego spycha mnie z łóżka gdy razem śpimy i nie zmywa naczyń. nie wspomnę już o dokładaniu się do jedzenia czy rachunków.. ostatnio nawet groził, że jeśli jeszcze raz go upomnę wyrzuci mnie z mieszkania :(