Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przebarwienia, tradzik, dermatolog

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jutro ide do dermatologa po raz drugi. Mojej cery tradzikowa raczej nazwac nie mozna, przynajmniej ja tak mysle. Juz teraz jest lepiej niz np. Rok temu, bo jakis pryszcz wyskoczy mi raz na jakis czas(2 lata temu mialam tylko na czole, rok temu i na czole, choc juz nie tak bardzo i na brodzie i gornej wardze), gorzej z przebarwieniami, bo mam ich duzo na czole i w okolicach ust.. nie wiem czy pryszcze, chrostki itp. Znikniely mi na jakis czas czy na zawsze poprawila mi sie cera. Biore teraz drozdze, i od kiedy je stosuje cera wyglada lepiej. Ale przechodzac do rzeczy, chcialabym jakos poprosic dermatolog o terapie (aknenormin) , lecz nie wiem jak to powiedziec.. boje sie, ze cera poprawila mi sie na chwile (w sumie jest ok juz jakos miesiac), a mam ogromne kompleksy przez moja cere.. glownie chodzi mi o to, by na dobre zahamowac te pryszcze, raz na jakis czas przezyje, ale nawet teraz, jak jest lepiej, to jeden nie zdazy mi sie zagoic a juz wyskakuje kolejny. Dodam ze mam 15 lat, wiem ze to nie najlepszy czas na trucie skory lekami, ale przez ciagle stosowanie podkladow, korektorow, pudrow wcale lepsza nie bedzie;) I - zna ktos moze jakis specyfik ktory ladnie wyrowna koloryt skory i usunie przebarwienia w dosc krotkim czasie? Probowalam skinoren (cera koszmarnie mi sie pogorszyla i po 2 miesiacach nie stosuje i cera wyglada lepiej), aspiryne, dermopuriyfer, peelingow i nic..

Gość gość
Ja mam 31 i ciagle problemy z zanieczyszczona cera. Bralam juz wszystko co mozliwe i nic. Nie mam tradziku jako takiego a mocno rozszerzone pory przez co skora nie jest gladka i mam duzo zaskornikow, wlasciwie gdzie bie przycisne tam cos wychodzi. Choc ppwinnam pisac w czasie przeszlym bo jestem po kilku kuracjach kwasami owocowymi u kosmetyczku i jest suuuper! Kosmetyczka nie byle jaka, bo to wazne! Ona wynahmuje pomieszczenie w gabinecie mojej dermatolog i robi wszystko pod dyktando lekarza