Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikomu sie nie podobam jak mam znależć faceta ?

Polecane posty

Gość gość
Jak wyglądasz ?

Gość gość124
Jak masz znaleźć faceta skoro sama się sobie nie podobasz? Polub siebie, a wtedy ktoś inny polubi ciebie.

Gość gość1234432
a ja niby jestem ładna a i tak zawsze będę sama, niektórzy są po prostu skazani na samotność i nic tego nie zmieni. A wygląd tak naprawdę nie ma żadnego znaczenia

Gość gość
Ona nie napisała, ze nie podoba się sobie, lecz nikomu - sądzę że ma na mysli resztę świata w szczególności męską.

Gość gość
jesli nie podobam sie zadnemu facetowi to oczywiste ze samej tez sie nie podobam Przeciez widze co jest w lustrze

Gość gość
"a ja niby jestem ładna a i tak zawsze będę sama, niektórzy są po prostu skazani na samotność i nic tego nie zmieni. A wygląd tak naprawdę nie ma żadnego znaczenia" x W JAKIM WIEKU JESTES ?

Gość gość1234432
25

Gość samotny26
ja tez jestem sam i tez sie zadnej nie podobam

Gość gość124
Jeśli wygląd jest tak istotny w podobaniu się płci przeciwnej to żadna brzydka dziewczyna nie miałaby chłopaka. Ale przecież brzydule mają chłopaków. Wniosek: to nie o wygląd tu chodzi.

Gość gość1234432
ja uważam że trzeba mieć w tych sprawach odrobinę szczęścia, bez tego nie ma szans na nic

Gość gość
brzydule są w większości wygadane i łapią facetów typu: muminek ,sieroty, prawiczki, pop prostu zagadują ich i narzucają siebie i swoje zdanie hehe

Gość gość
jesli nie podobam sie zadnemu facetowi to oczywiste ze samej tez sie nie podobam Przeciez widze co jest w lustrze nie pojmuje tego za bardzo no ale ok, myslalam ze jedno nie powinno wynikac z drugiego, chyba zla kolejnosc, ale spoko...