Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pogodzić moich braci z ojcem!! Bardzo chciałabym połączyć rodzinę ale...

Polecane posty

Gość gość

... mój ojciec miał do swoich synów ciągle jakieś ale, pierwszy z nich nie został lekarzem, tak jak to mój tato sobie wyobrażał, drugi jest gejem a trzeci rozwiódł się z kobietą (którą mój ojciec akceptował), zostawił ją samą z małą córeczką. Mój ojciec po prostu nie umie im tego wybaczyć, ode mnie nie miał żadnych wymagań, ciągle mi wmawiał, że powinnam w życiu ustawić się jak najlepiej, by mnie było dobrze, nie wyszło. Co prawda skończyłam studia, urodziłam nieślubne dziecko ale jakoś najszybciej pogodziłam się z ojcem (który jest lekarzem), dzisiaj zaprosiłam wszystkich braci ale ani mój tato ani żaden z braci nie odzywał się do niego, sytuacja była napięta. W dodatku mój ojciec powiedział do mojego syna ,, żebyś nie skończył jak żaden z twoich wujków'' znowu planując dla innego chłopca ze swojej rodziny zawód lekarza.

Gość gość
Jedynie mozesz rozmawiac z ojcem. To z jego winy rodzina jest skłócona i tylko on moze naprawic relacje. Bracia na pewno oczekują przeprosin od ojca.

A co Ty możesz ? To są dorośli ludzie. Ba! Ojciec - syn . Syn - ojciec.Powinni się sami dogadać.